Even voorstellen: Meagan

op

🌴 Stap in mijn wereld als Stagiair bij Bo Curaçao!🌴

Bon Dia! Ik ben Meagan, een 21-jarige student uit Utrecht. Ik volg de studie International Business, bij Avans Hogeschool. Ik droom er al jaren van om een stage te volgen op Curaçao, en raad eens waar mijn pad me naartoe heeft geleid? Juist, naar het prachtige Curaçao.

Dus, of je nu droomt van het wonen op een tropische eiland, geïnteresseerd bent in het leven van een buitenlandse stagiair, of gewoon op zoek bent naar wat meer informatie, je bent van harte welkom om deel uit te maken van mijn reis op Curaçao. Want laten we eerlijk zijn, wie zou nou niet willen stage lopen onder de Caribische zon?

Wie ben ik?
Mijn naam is Meagan, 21 jaar oud en kom uit Utrecht. Ik volg de opleiding International Business, aan Avans Hogeschool in den Bosch. Momenteel zit ik in mijn derde jaar, en heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in Marketing en Sales. Daarnaast ga ik de aankomende tijd stagelopen bij Bo Curaçao, op de afdeling marketing. De aankomende 5 maanden zal ik verblijven in een groot studentenhuis. Ik sta er altijd voor open om nieuwe mensen te leren kennen, en Curaçao is precies waar dat kan. Vanaf het begin dat ik hier kwam, merkte ik gelijk dat ik met open armen werd ontvangen.

voorstel-blog-1

Mijn stage
In mijn derde leerjaar heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij een bedrijf in het buitenland. Al heel erg lang staat stagelopen/ wonen op Curaçao op mijn bucketlist, en die is nu eindelijk uitgekomen! Voor mijn stage was ik op zoek naar een bedrijf die actief bezig is met de marketing, en zo kwam ik terecht bij Bo Curaçao. Waarschijnlijk zijn jullie, net zoals ik Bo Curaçao op social media tegengekomen. Doordat ik zelf heb ervaren hoe het is om je voor te bereiden op een stage in het buitenland, lijkt het me heel erg leuk om jullie meer te laten zien over mijn leven en ervaringen op dit prachtige eiland!

Wat kunnen jullie van mij verwachten?
Mijn werkzaamheden bij Bo Curaçao zijn voornamelijk gericht op de marketing. Wat je van mij kan verwachten, zijn maandelijkse vlogs, tiktoks, interviews (vragen die ik voor jullie beantwoord), en blogs. Dit zal ik samen met de andere nieuwe stagair Robin doen. Jullie zullen ons dus vaak voorbij zien komen, en daar kijken wij heel erg naar uit, hopelijk jullie ook!

Waar verblijf ik?
Het aankomende half jaar zal ik verblijven in een groot studentenhuis. Als het goed is hebben jullie hier nog niet heel veel over gezien, en daarom lijkt het mij heel erg leuk om daar meer over te vertellen! Momenteel zit ik in de eerste week van mijn stage, en vind ik het nog best spannend om iedereen te leren kennen. Ik verblijf in totaal met 84 studenten in een huis, dus het onthouden van alle namen gaat nog wel een dingetje worden haha. Ik heb hele leuke spontane huisgenoten die ook wel van een feestje houden, net als ik. Het voelt erg vertrouwd, en ik kan niet wachten om met hun herinneringen te maken. Naast dat het een erg druk studentencomplex is, kan ik mij terug trekken in mijn appartement die ik deel met een vriendin. In het midden van ons huis hebben wij een zwembad met picknicktafels, en een bar. Hier kunnen we gezellig met elkaar zitten om de dag te bespreken, of een feestje te vieren!

voorstel-blog

Mijn ervaring tot nu toe
Ik ben nog maar kort op het eiland, maar ervaar het allemaal heel erg positief, en zit zeker op mijn plek hier! Ik kan niet wachten om mijn stage bij Bo Curaçao voort te zetten en hier meer te gaan leren.

Ik verwacht een hele leuke en waardevolle tijd op Curaçao te beleven, en kan niet wachten om jullie daar in mee te nemen. En, even eerlijk, wie wil een stage onder de zon nou niet?