Vlog 3: Een dag als stagiaire op Curacao - Bo Curaçao

op

In deze video neem ik jullie een hele dag mee op pad. Ik heb deze video opgenomen op een maandag en er stonden heel veel leuke dingen op de planning. Ook laat ik de laatste beelden uit Nederland zien waar ik afscheid neem van onder andere vrienden en familie.

Rebels
Eerst ging ik met Fiene naar een heel leuk winkeltje op Jan Thiel Beach: Rebels. Hier verkopen ze producten van hele leuk merken zoals Loavies, NA-KD en My Jewerely. We hebben hier hele leuke oorbellen en scruncies gekocht voor een huisgenootje die jarig was deze dag. Dit winkeltje is maar vijf minuten rijden van Casa de Palmera en zeker een aanrader!

Saint tropez
Vervolgens zijn ik en Fiene gaan rijden naar Pietermaai. Hier hadden we een lunch met het team van Bo Curaçao bij Saint Tropez. Saint Tropez is een hotel. Ook kan je hier heerlijke cocktails drinken aan de ocean bar of heerlijk eten bij het restaurant. Daarnaast is er ook een infinity pool.
Wij gingen zitten bij het restaurant en hadden sushi en cocktails besteld. Dit was de eerste keer dat Fiene en ik sushi hebben gegeten op Curaçao en het was heerlijk!

Kokos
Na de lunch bij Saint Tropez reden we weer terug naar Jan Thiel. We wilden namelijk een paar van onze huisgenoten opzoeken en zij lagen te zonnen bij Koko’s. Naast dat je hier goed kan zonnen, kan je hier ook heerlijke koffie drinken, ontbijten en lunchen.
Eenmaal aangekomen bij Koko’s gingen we met onze huisgenoten ijskoffie drinken op het terras.

**De Gouverneur **
Om Anieks verjaardag te vieren zijn we met heel Casa de Palmera gaan eten bij De Gouverneur in Willemstad. Hier hebben we de cadeautjes gegeven die we bij Rebels hadden gekocht. Wij zaten verspreid over een aantal tafels in de tuin van de Gouverneur.
Iedereen nam een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht.

Bekijk hier mijn dagvlog: