Veelgestelde vragen over stage lopen op Curaçao

op

Een paar maanden stage lopen op Curaçao is best spannend en brengt veel vragen met zich mee. Dat snappen wij natuurlijk, daarom hebben wij voor jou de 4 meest gestelde vragen aan ons voor je op een rijtje gezet.

1. Wat kost het om stage te lopen op Curacao?

Dit is toch wel de meest gestelde vraag, maar het is er helaas niet één die makkelijk te beantwoorden is. Maar.. hier hebben we een oplossing voor bedacht, namelijk een budgetplanner. Met deze budgetplanner kun je precies berekenen wat je kwijt zult zijn aan maandelijkse kosten, maar ook de eenmalige kosten worden niet vergeten. Bereken heel precies wat je inkomsten en uitgaven zijn, zodat je precies weet hoeveel jij eventueel nog moet sparen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zodat je de laatste vacatures en leuke blogs niet mist, maar ook om onze budgetplanner gratis te ontvangen.

2. Wanneer moet ik betalen voor de bemiddeling?

Inschrijven is geheel gratis! Indien je een Totaalpakket of een Studentenpakket afneemt betaal je pas als je akkoord bent gegaan met je stageplek. Als je zelf een pakket samenstelt, hoef je pas te betalen als je akkoord gaat met je stageplek, huisvesting en/of auto. Indien je alleen je vergunning wilt laten regelen, moet je wel gelijk betalen, omdat het proces dan gelijk in werking wordt gezet.

3. Wat kunnen jullie voor mij betekenen?

Allereerst zijn wij een stage bemiddelingsbureau voor Curaçao. Wanneer je op zoek bent naar een leuke stage op het eiland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor vrijwel iedere opleiding zijn er wel mogelijkheden. We hebben verschillende vacatures op onze website staan. Mocht jouw ideale bedrijf er niet tussen zitten dan gaan we opzoek naar een stage op maat. Wanneer we een leuke stage voor je gevonden hebben, ga je een tijd op het eiland wonen. Ontzettend leuk natuurlijk, maar wel een boel te regelen! Gelukkig regelen wij naast stages ook belangrijke zaken als huisvesting, vervoer, vergunning, transfer etc. Wat jij door ons laat regelen dat bepaal jij geheel zelf. Neem eens een kijkje tussen onze pakketten. Wat de procedure is nadat je je hebt ingeschreven lees je hier.

4. Is het onveilig op Curaçao?

Nee, zolang je je verantwoordelijk gedraagt en verstandige keuzes maakt kun je optimaal van je tijd op Curaçao genieten. Enkele tips om je verblijf te veraangenamen zijn: Rijdt niet met drank op. Ben je van plan om te drinken zorg dan er altijd dat er iemand voor je Bobt. Zoek het gevaar niet op en informeer van tevoren welke wijk(en) je beter kunt vermijden. Laat geen spullen in je auto liggen, zodat ook niemand geïnteresseerd is in je auto. Ga ’s avonds niet alleen over straat, overdag is dit geen probleem.

We hopen dat we de belangrijkste vragen voor je hebben kunnen beantwoorden. Veel informatie is op onze website te vinden, maar mocht je toch een vraag hebben, neem dan gerust contact met ons op!