Vlogs Lynn

op

Stagiaire Lynn geeft jullie een kijkje in het leven als een student op Curaçao. Lynn loopt stage bij ons en door middel van haar vlogs krijgen jullie een beter beeld van hoe het is om in het buitenland op stage te gaan.

VLOG #7 Lynn

De zevende en alweer de laatste vlog van Lynn en van deze lichting! Deze week neemt ze jullie mee naar verschillende strandjes, haar laatste stage week, lunchtentjes, happy hours, Fuik en niet te vergeten EEN PRIVE EILAND!!!

Ben jij benieuwd? Kijk dan hieronder

(bv)

VLOG #6 Lynn
De zesde vlog van Lynn. In deze vlog laat ze jullie zien hoe je kerstmis viert op een tropisch eiland. Ze gaat veel uiteten, strandjes, en pakt ze de leukste uitgaansgelegenheden zoals Zanzi, Wet & Wild. Daarnaast ook hun eigen georganiseerde, uitverkochte huisfeest. Ben jij benieuwd wat lynn nog meer laat zien in de vlog? Kijk hem dan nu!

(bv)

VLOG #5 Lynn
De vijfde vlog van Lynn alweer. In deze vlog is ze veel thuis aan het werk, gaat ze naar Jan Thiel strand/Aperol Spritz Happy Hour, Zanzi, omarmd ze een vriendin uit Nederland weer, gaat ze uiteten en maakt ze beelden met een drone. Ben jij benieuwd wat Lynn nog meer laat zien in de vlog? Kijk hem dan nu!

(bv)

Vlog #4 Lynn
De vierde vlog van Lynn. In deze vlog gaat Iguana met 18 man in de vroege ochtend de Christoffelberg beklimmen en gaat ze naar haar favoriete HAPPY HOURS. De verjaardagen van huisgenoten en brakke dagen op werk en op het strand. Vlog bekijken? Klik dan op de link hieronder ;)

(bv)

Vlog #3 Lynn
De derde vlog van Lynn. In deze vlog haalt ze haar ouders op van het vliegveld en neemt ze hun mee naar haar favoriete strandjes, eettentjes en feestgelegenheden. Helaas heeft Curaçao ook regen (heel veel regen) en loopt Iguana vol met water.

Benieuwd? Klik dan nu op de link hieronder!

(bv)

Vlog #2 Lynn
De tweede vlog van Lynn alweer. In deze vlog laat ze zien hoe haar week Curaçao eruit zien. Ze neemt jullie weer mee naar haar favoriete strandjes, eettentjes en uitgaansgelegenheden. Zo gaat ze naar de Opposites, White party en Happy Hours van Mambo Beach en Zanzi.

Ben jij benieuwd wat lynn nog meer laat zien in de vlog? Kijk hem dan nu!

(bv)

Vlog #1 Lynn
Op 28 augustus is ze geland op dit mooie eiland en ze weet nu al dat dit een eiland is waar ze niet meer zo snel weg wil. Lynn: “De tijd vliegt hier voorbij, maar ik wil nog niet dat het februari is”. Net als medestagiaire Merel zijn de Happy Hours een besef momentje dat dit een droom is die uit mag komen.

In deze vlog neemt ze jullie mee naar de Happy Hours bij Mambo Beach, verschillende eettentjes en stranden, Otrobanda Willemstad, natuurlijk haar stage en nog zoveel meer. Verjaardagen zijn gevierd met vele huisgenootjes van Casa de Iguana en voor de eerste keer VIP bij Madero is een feit.

Ben je benieuwd? Klik hieronder!

(bv)

Vergeet niet om te abonneren voor nog meer avonturen op het mooie eiland

Curaçao en volg ons op de socials:
Abonneer op dit kanaal: http://bit.ly/AboneerBoCuracao
Ga voor meer informatie naar onze website: http://bocuracao.nl
Instagram: http://bit.ly/InstagramBoCuracao
Facebook: http://bit.ly/FacebookBoCuracao
TikTok: @Bocuracao

curacao #curacaovlog #buitenlandstage