Vlogs Paula

op

Onze HR-stagiaire Paula laat d.m.v. vlogs zien hoe haar leven op het eiland eruit ziet. Ze neemt je mee in haar Curacaose leven op het eiland, kijk je mee? Paula loopt stage van 23 januari tot 30 juni 2023!

Vlog #1 Paula
Dit is de eerste vlog van onze stagiaire Paula. Ze laat zien hoe Iguana eruit ziet, hoe haar verjaardag verlopen is en hoe Fuik By Night eruit zag. Ben je benieuwd naar meer avonturen hier op Curaçao? Vergeet dan niet te abonneren!


Vlog #2 Paula
Dit is de tweede vlog van onze HR stagiaire Paula. Zo was zij samen met haar studentenhuis naar Daaibooi geweest, heeft zij gesport en voetbal gekeken! Kijk je volgende keer weer?


Vlog #3 Paula
Zoals je in de vlog kan zien doe ik hier ontzettend veel leuke dingen en dit heb ik voor jullie gevlogd. Mijn vlog begint met een voetbalwedstrijd. Hier gingen we met een deel van het huis naartoe dit was een wedstrijd Curaçao - Canada. Vervolgens ben ik met wat meiden naar Cabana night geweest (dit is elke woensdagavond). Je kan hier uiteten gaan terwijl er live muziek is. Na het eten wordt het omgebouwd en wordt hier feest gevierd. Als huis hebben we een huisfeest gegeven met een maffia thema, hier heb ik met een paar van ons huis een groot aandeel in geleverd. We hebben hier veel voor moeten regelen maar uiteindelijk hebben we een heel leuk feest neergezet waar verschillende studentenhuizen aanwezig waren. Natuurlijk is het hier ook Koningsdag. Koningsnacht en dag wordt hier ook gevierd en heel Punda is oranje gekleurd. In deze vlog zul je alles zien en kun je meegenieten van alle avonturen die mijn huisgenoten en ik meemaken. Veel kijk plezier en tot de volgende vlog.


Vlog #4 Paula
De vlog van Paula begint met een leuke dag op super Zanzi, dit is een speciale editie van Zanzibar. Daarna gaat ze met haar bezoek naar Fuik op een luxe jacht. Ook is te zien dat Paula een bezoekje brengt aan Chocoloco en hier doet zij een cocktailworkshop. Tot slot maakt ze een uitstapje naar het westen van het eiland, ze bezocht namelijk de Blue Room Cave. Aan het eind is nog te zien dat zij met haar bezoek leguaan gaan eten in een knus zaakje. Al met al is er genoeg gebeurt om een leuke vlog van te maken. Kijk je volgende keer weer mee?