Vlog 16: Een weekend als stagiaire op Curacao

op

Ik en de studenten uit Casa de Palmera hadden weer veel leuke plannen voor dit weekend. In deze video ga ik jullie daarom weer nemen in een weekend van een stagiaire op Curacao.

Happy hour
We konden afgelopen weekend eindelijk weer naar Madero Ocean Club. Hier zijn elke week happy hours van 5 tot 6, dat betekent dat je in dit uur twee drankjes voor de prijs van een krijgt. Het is natuurlijk nog wel anders dan dat we gewent zijn. Je moet op dit moment namelijk aan tafels zitten met maximaal vier personen vanwege corona.

Zanzibar
Op zaterdag ging ik met een paar huisgenoten naar Zanzibar. Daar zijn we gaan snorkelen. Er ligt voor Zanzibar een groot vlot in de zee waar je heen kan zwemmen. Om dit vlot heen zijn veel vissen te zien.
Ook gaan de studenten uit Casa de Palmera naar Zanzibar om te snorkelen. Er ligt een groot vlot waar je heen kan zwemmen en daar omheen zijn veel vissen te zien.

Playa Santa Cruz
Op zondag gingen de studenten van Casa de Palmera naar Playa Santa Cruz. Hier zijn we op een boot gestapt. Een kapitein heeft ons naar drie mooie locatie gebracht om te snorkelen.

Blauwe kamer
De eerste locatie was de blauwe kamer. Dit is een blauw verlichte grot waar je kan zwemmen en snorkelen. De ingang van deze grot ligt onder de zeespiegel, dit betekent dat je een meter onder water moet zwemmen om binnen te komen. Wij hadden het geluk dat de ingang open was.

Wrak
De tweede locatie was 5 minuten varen vanaf de blauwe kamer. Hier lag een wrak op de bodem. Ook hier hebben we gesnorkeld.

Buddha Caves
De derde locatie waren de Buddha Caves. Dit is een grot met buddha beeldjes.

Karaker
Eenmaal terug op land, zijn we gaan lunchen bij Karakter. We hebben hier heerlijke carpaccio en paella gegeten.

Wil je meer video's zien? Bekijk dan de vlog van Fiene.