Waar kan Bo Curaçao jou mee helpen?

op

Jij wilt stage gaan lopen op Curaçao, wat ontzettend leuk! Maar waar begin je?

Waarom zou je bijvoorbeeld hulp inschakelen van een stage-bemiddelingsbureau? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Wij helpen je met het regelen van je stage, maar daarnaast regelen wij ook huisvesting, vervoer, transfer, een stage vergunning én informatie en advies. Mocht je maar van één- of een aantal van deze diensten gebruik willen maken dan is dit geen probleem! Gebruik maken van onze diensten is geen verplichting. Wij zijn Bo Curaçao begonnen om jou te helpen waar nodig.

Wij hebben dé redenen voor jou op een rijtje gezet waarom je wel, of waarom je geen gebruik kunt maken van een stage-bemiddelingsbureau.

Waarom je stage en bijkomende zaken zelf regelen?
• Besparing op bemiddelingskosten.
• Het is een goed leerproces op weg naar zelfstandigheid.
• Je hebt contacten op het eiland die jou hierbij kunnen helpen.

Waarom je stage en/of bijkomende zaken door ons laten regelen?
• De ervaring leert dat wanneer studenten direct contact zoeken met bedrijven, zonder dat ze connecties op het eiland hebben, er vaak niet op verzoeken wordt gereageerd. Wij hebben de afgelopen 6 jaar een netwerk opgebouwd dat nog wekelijks groeit.
• Wij focussen ons volledig (en alleen) op Curaçao, waardoor wij onze diensten kunnen blijven verbeteren. We hebben dan ook een kantoor op het eiland waar je terecht kunt. Daarnaast zijn wij niet alleen via de mail bereikbaar, maar ook via whatsapp (of whatsapp/skype video bellen).
• Wij helpen jou om een volledig financieel overzicht te maken voor jouw tijd op Curaçao, door middel van de budgetplanner. Zo kom je niet voor onaangenamen financiële verrassingen te staan.
• Je ontvangt alle informatie en adviezen die je nodig hebt om zorgeloos te vertrekken (denk aan verzekeringen etc.) en je ontvangt een welkomstpakket met informatie over het eiland op locatie.
• Wij halen je op van het vliegveld. Het is altijd fijn om een bekend gezicht te zien wanneer je in een vreemd land aankomt. Daarnaast komen er ook altijd nog vragen over bv autorijden op Curaçao, zo'n rit naar je huisvesting is dan ook altijd informatief.
• Je hebt altijd een aanspreekpunt op Curaçao waar je terecht kunt voor informatie en advies.
• Wanneer wij je stage regelen gaan wij mee naar je eerste stagedag om ter plekke een hard copy van de contracten te ondertekenen, zo ben je jouw eerste dag ook niet alleen.
• Wij brengen je in contact met medestagiaires door middel van een welkomstborrel 2 keer per jaar en andere leuke events.
Tijd besparen. Wij weten wat er wel en niet mogelijk is op het eiland op het gebied van stages. Verder werken wij uitsluitend met autoverhuurbedrijven met goede verzekeringen en auto’s. Bieden wij alleen huisvestingsmogelijkheden aan in de wijken waarvan wij weten dat deze veilig zijn en bieden wij nog extra diensten aan zoals het ontvangen van een lokale sim kaart, keukenpakket of beddengoed.
‘No cure no pay’, mocht het dus om wat voor reden dan ook niet mogelijk zijn voor ons om een passende stage voor je te vinden (bijvoorbeeld door een te late aanmelding of een door een lastig te plaatsen studierichting)? Dan betaal je ons ook geen bemiddelingskosten.

De keuze is volledig aan jezelf om gebruik te maken van een bemiddelingsbureau of niet. Mocht je onze hulp willen inschakelen? Dan kan dat hier.

Zonnige groet!

Team Bo Curaçao

team-bo-curacao-1

Hier een aantal momenten dat je ons tegenkomt:

Zo halen we je op van het vliegveld en brengen we je naar je huisvesting. We gaan met je mee naar je eerste stagedag en organiseren twee keer per jaar een welkomstborrel voor alle stagiaires.

aankomst-stagiaires-bo-curacao Pick-up

aankomst-huisvesting-huisregels-1 Bij je huisvesting

eerste-stagedag Eerste stagedag

welkomstborrel-bo-curacao44

welkomstborrel-bo-curacao21 Tijdens de welkomstborrel

Daarnaast zitten wij 5 dagen per week op ons kantoor waar je ons tussen 9:00-17:00 lokale tijd kunt bereiken. Zowel op Curaçao als in Nederland.