Studenten aan het woord: Cathelijn

op

Bon dia toekomstige bewoners van dit prachtige eiland!

Mijn naam is Cathelijn van Loon, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Oss. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER op de Avans Hogeschool in Den Bosch.

De start van het derde leerjaar betekende voor mij, dat ik voor 5 maanden stage moest gaan lopen bij een bedrijf. De keuze was al snel gemaakt, ik wilde heel graag naar het buitenland. Na lang zoeken en veel twijfelen wist ik wat het ging worden, Curaçao! Voor het vinden van de perfecte stage, huisvesting etc. heb ik meteen bij Bo Curaçao aangeklopt. Zij hebben mij super geholpen met het regelen van alle zaken rondom deze stage! Dit heeft ervoor gezorgd dat ik 22 augustus zorgeloos, samen met mijn studiegenootje Charlotte, het vliegtuig instapte op weg naar een mooi avontuur!

En hier zit ik dan, inmiddels 2,5 maand later, in het heerlijke en vooral zonnige Curaçao, met nog geen moment spijt. De tijd vliegt echt!! Vijf dagen in de week loop ik stage bij een marketingbureau, waar ik meewerk en onderzoek doe. Heel leerzaam! De andere dagen geniet ik optimaal van het leven op dit prachtige eiland. Samen met mijn huisgenoten!

Strandjes bezoeken, zoals Karakter en de Grote Knip. Feestjes afgaan! Die zijn hier namelijk in overvloed. Van Full Moon, Wet & Wild en Cabana tot aan Guus Meeuwis en Oktoberfest! & andere mooie plekjes van Curaçao ontdekken.

Top 3 ‘dingen die je moet gedaan hebben op Curacao’:

➢ Klein Curaçao.
➢ Verlaten strandjes bezoeken inclusief drankjes, BBQ en kampvuur.
➢ Met schildpadden zwemmen.

Ga het vooral allemaal zelf ervaren! Ik kan namelijk nog zoveel meer vertellen over hoe het hier is en wat we hier al hebben meegemaakt, maar eigenlijk begrijp je dat pas echt als je het zelf hebt meegemaakt!

Wil jij meer ervaringen lezen van studenten, lees dan nu die van Roy.

cathelijn-aan-het-woord2
cathelijn-aan-het-woord1