Even voorstellen: Iris

op

Bon bini bij mijn voorstelblog. Mijn naam is Iris. Ik ben 21 jaar en ik ben net gearriveerd op bon Curaçao om mijn afstudeerstage te volbrengen bij Bo Curaçao. Ik heb Groningen ingeruild voor het zonnige Willemstad en tot nu toe bevalt dat erg goed.
Momenteel studeer ik Ondernemerschap en Retail Management in Leeuwarden. Hierin heb ik een specialisatie Fashion gevolgd, waarin ik mijn eigen kledinglijn heb opgezet en gemaakt.

foto-iris-bo-curacao-8

Mijn minors heb ik gevolgd in International Branding. Ik had de kans om naar het mooie Zuid-Afrika af te reizen om Wildlife Management te studeren. Deze buitenlandse ervaring heeft mij zoveel moois gebracht, dat in het buitenland af te studeren ook zeer hoog op mijn lijstje stond.

foto-iris-bo-curacao-2

Zelf was ik nog nooit op Curaçao geweest, maar dit was zeker een bestemming waar ik van droomde om naar toe te gaan. Ik kwam al snel op de site van Bo Curaçao terecht. Hele dagen zat ik de website af te speuren naar vacatures en filmpjes te bekijken van Curaçao. Maar ik vond de stap om in mijn eentje te vertrekken, ondanks mijn buitenlandse ervaring en enthousiasme, toch een beetje spannend om te nemen.

Toen ik het bedrijf een paar weken later ook op een evenement op mijn school zag staan, werd mijn keuze om naar Curaçao te gaan nog meer bevestigd. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen, om mij zo verder te ontwikkelen en Curadise eindelijk te ontdekken. Het was ook erg fijn dat Bo Curaçao vervoer en huisvesting had geregeld. Zo kon ik relaxed op reis gaan, wetend dat alles goed geregeld is. Ik vind het nu ook erg leuk dat ik nu zelf de studenten kan helpen, die in dezelfde situatie zitten als dat ik heb gezeten.

untitled-design-4

In mijn vrije tijd houd ik erg van dansen. HipHop, Streetdance, Afrikaans, Moderne dans, het maakt niet uit, ik ben overal voor in. Een lesje salsa dansen heb ik dan ook zeker al gevolgd hier. Net als het aangename frisse windje hier op Curaçao, waai ik ook overal heen. Over de witte stranden flaneren (lees: struikelend uit het water klauteren), evenementen, feestjes en een snorkel poging hier en daar (als er geen water in mijn snorkel zit door mijn enthousiasme :) ). Vrienden en familie beschrijven mij als een spontaan en vrolijk persoon. De “met jou is altijd wat te beleven Iris” is ook vaak voorbijgekomen. Ik ben een enorme dierenvriend en heb dan ook een grote voorliefde voor mijn hond, welke ook vaak op de social media verschijnt. Hiernaast zet ik mij 4 dagen per week in bij Bo Curaçao gedurende een half jaar.

Hopelijk tot ziens!

Ayo, Iris

Lezen waarom Iris haar avontuur vroegtijdig moest stoppen op Curacao?