Studenten aan het woord: Elke

op

Ik zit nu al 9 weken op dit prachtige eiland en vind het echt genieten. Naast de 40 uur stage in de week, zijn de weekenden echt net zoals een vakantie. Lekker elk weekend een nieuw strandje ontdekken of andere leuke activiteiten doen.

Er zijn in ieder geval genoeg dingen te zien en te doen op dit prachtige eiland. Hieronder een aantal activiteiten die ik al heb gedaan.

Om te beginnen zijn er altijd wel leuke feestjes. Van dinsdag tot en met zondag kan je in principe opstap gaan. De leukste avondjes beleef ik op Cabana en Wet en Wild. Maar er zijn ook heel veel andere feestjes/festivals zoals Amnesia, Jeugd van tegenwoordig, Guus Meeuwis, Fullmoon, Kensington en nog veel meer die heel leuk zijn om mee te maken.

Voor wat avontuurlijke activiteiten kun je denken aan het beklimmen van de Christoffelberg, zwemmen met schildpadden bij Playa Grandi (ook wel Playa Piscado) of naar de blauwe grot gaan bij St. Cruz. Zelf heb ik nog niet de Christoffelberg beklommen, maar dit staat wel nog op mijn bucketlist. De andere twee activiteiten heb ik wel al gedaan en waren echt GE-WEL-DIG!!

Mijn Top Drie activiteiten die ik hier al heb mogen beleven zijn:
• Karakter en koraal
• Klein Curaçao
• Cas Abou

Karakter en Koraal
Karakter en koraal is gelegen in Coral Estate. Het restaurant boven is met infinitypool en het restaurant beneden heeft een mega mooi strand. Ook snorkelen is hier erg leuk om te doen.

elke-stage-curacao

Klein Curaçao
Dit is het populaire kleine onbewoonde eiland van Curaçao. Het is te bereiken met een van de boottochten die gaan vanuit Jan Thiel en duren ongeveer 1,5 uur. Dit eiland is echt een Paradijs!

elke-klein-curacao

**Cas Abou **
Cas Abou is één van de mooie stranden van dit eiland. Het mooiste strand naar mijn mening. Zo prachtig blauwe zee met wit strand. Daarnaast kun je er ook heerlijk en hapje en een drankje nuttigen.

elke-bo-curacao

Wil jij meer ervaringen lezen van studenten, lees dan nu overOlivier zijn tijd op het eiland