Eten bij Livingstone Jan Thiel Curaçao

op

Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao is naast een mooi verblijf op het eiland ook een leuke plek om te eten. Zo hebben ze sinds kort Donny’s, de nieuwste snackbar van Curacao. Deze kan je vinden aan de buitenkant van het resort. Daarnaast heeft het resort de nieuwste foodtrend: High Friet.

Nieuwe snackbar Jan Thiel
Donny's is de nieuwste snackback van het eiland, ze zijn makkelijk te bereiken door de ideale locatie, je kan je auto aan de weg parkeren en hoeft hier niet het resort voor op. Ze hebben een uitgebreide menukaart met heerlijke patat en lekkere snacks. Ook kun je hier een kapsalon en een broodje shoarma bestellen! Elke woensdag vanaf 17.00 uur tot 19.00 uur Happy Hour met een burger voor maar 5 gulden en 50% korting op bier & wijn. Elke vrijdag vanaf 16.00 uur tot 18:00 uur Bij Donny's is er een Happy Snack Hour, voor slechts 10 gulden krijg je een kroket, knapperige frietjes en een blikje Polar bier.

**Nieuwste foodtrend Curacao **
Ook kan je de nieuwste trend 'High Friet' proberen bij Livingstone. Hou jij van patat en het concept 'high tea' dan is dit perfect voor jou. Ze hebben diverse patatsoorten, 9 soorten snacks, 6 sauzen en een bucket Polar (per 4 personen). Wij mochten dit nieuwe concept testen! Wil jij ook high frieten, dit kan voor 25 ANG per persoon. In deze video een kleine sfeerimpressie van de nieuwe hype op Curaçao.

Ben jij dol op eten, maar wil je ook graag weten hoe je de balans moet bewaren op het eiland, lees dan onzeblog over sporten op Curacao.