Vlogs Sam

op

Onze stagiaire Sam neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar stage en vrije dagen op Curaçao.
Sam loopt van maart t/m juli stage bij Bo Curaçao als marketingstagiaire. Kijken jullie mee?

Vlog #1 Sam
In deze vlog zie je de eerste weken en ervaringen van onze nieuwe stagiaire Sam.

Sam had twee weken vakantie voor haar stage begon bij Bo Curaçao. Deze weken heeft zij benut om te acclimatiseren, haar huisgenoten te leren kennen, naar feestjes te gaan en om te zonnen op de mooiste stranden.

Een van de eerste avonden is Sam met al haar huisgenoten van Casa de Palmera gaan eten bij Saint Tropez. De perfecte gelegenheid om iedereen te leren kennen.
Alle huisgenoten van Casa de Palmera zijn begonnen met stage, maar dat weerhoudt Sam niet om uitstapjes te maken. Zo is zij opzoek gegaan naar een strandje om te genieten van het weer en is zij naar een groot winkelcentrum geweest genaamd: Sambil Curaçao.
Dus zelfs als al je huisgenoten op stage zijn, kan je alsnog alleen genieten van je vrije dagen. Er zijn genoeg activiteiten op het eiland waar je alleen heen kan en je je tegelijkertijd veilig kan voelen.

In de avond heeft Casa de Palmera een BBQ georganiseerd voor alle huisgenoten. Bij de picknick tafel heeft iedereen gezellig gekletst en gegeten met elkaar.
Woensdag avond is Sam naar Cabana en Madero geweest en vrijdag naar Wet & Wild en Madero. Hier heeft zij echt genoten en heerlijk meegezongen met alle nummers. (Wat ook goed te horen is)

Op donderdag is Sam met het team van Bo Curaçao meegegaan naar Avila Beach Hotel.
Hier hadden ze een samenwerking en is er super leuke content gemaakt voor de socials.

Aan het einde van de week heeft Casa de Palmera afscheid genomen van een huisgenootje Iza en was Boy jarig. Al met al, hele leuke eerste weken.