Vlogs Sam

op

Onze stagiaire Sam neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar stage en vrije dagen op Curaçao.
Sam loopt van maart t/m juli stage bij Bo Curaçao als marketingstagiaire. Kijken jullie mee?

Vlog #1 Sam
In deze vlog zie je de eerste weken en ervaringen van onze nieuwe stagiaire Sam.

Sam had twee weken vakantie voor haar stage begon bij Bo Curaçao. Deze weken heeft zij benut om te acclimatiseren, haar huisgenoten te leren kennen, naar feestjes te gaan en om te zonnen op de mooiste stranden.

Een van de eerste avonden is Sam met al haar huisgenoten van Casa de Palmera gaan eten bij Saint Tropez. De perfecte gelegenheid om iedereen te leren kennen.
Alle huisgenoten van Casa de Palmera zijn begonnen met stage, maar dat weerhoudt Sam niet om uitstapjes te maken. Zo is zij opzoek gegaan naar een strandje om te genieten van het weer en is zij naar een groot winkelcentrum geweest genaamd: Sambil Curaçao.
Dus zelfs als al je huisgenoten op stage zijn, kan je alsnog alleen genieten van je vrije dagen. Er zijn genoeg activiteiten op het eiland waar je alleen heen kan en je je tegelijkertijd veilig kan voelen.

In de avond heeft Casa de Palmera een BBQ georganiseerd voor alle huisgenoten. Bij de picknick tafel heeft iedereen gezellig gekletst en gegeten met elkaar.
Woensdag avond is Sam naar Cabana en Madero geweest en vrijdag naar Wet & Wild en Madero. Hier heeft zij echt genoten en heerlijk meegezongen met alle nummers. (Wat ook goed te horen is)

Op donderdag is Sam met het team van Bo Curaçao meegegaan naar Avila Beach Hotel.
Hier hadden ze een samenwerking en is er super leuke content gemaakt voor de socials.

Aan het einde van de week heeft Casa de Palmera afscheid genomen van een huisgenootje Iza en was Boy jarig. Al met al, hele leuke eerste weken.


Vlog #2 Sam

In deze vlog zie je hoe Sam al wat meer gesetteld is in Curaçao en geniet van al het moois dat Curaçao te bieden heeft.

Je ziet hoe Sam naar stage gaat en na haar stage sportief blijft door naar de sportschool te gaan. Hier gaat zij twee keer in de week heen.
In deze periode gaan de laatste studenten van de vorige lichting naar huis, de avond daarvoor is het hele huis samen met deze studenten gaan eten en uitgegaan om goed afscheid te nemen.

Sam gaat naar verschillende stranden en neemt jullie mee hiernaartoe. Zo is zij naar Tugboat Beach gegaan en naar Playa Lagun. Deze stranden zijn erg mooi en een echte aanrader!

Als er een huisgenoot jarig is, zorgt het huis ervoor dat diegene zich erg jarig voelt. Zo schrijven zij altijd wat op de muur en word er even stilgestaan met zijn alle en wordt er een verjaardag lied gezongen. In de vlog zie je hoe we samen taart eten en er champagne wordt geschonken.

Bij Casa de Palmera heb je een heerlijk zwembad en hier waren de studenten op hun vrije middag aan het volleyballen en aan het genieten van het lekkere weer.

Een tip die Sam geeft is om je boodschappen te halen bij de supermarkt: Centrum. Je hebt hier veel verschillende producten van verschillende merken en de prijzen liggen vrij laag in vergelijking met de supermarkten waar Sam eerder is geweest.

Al lijkt het dat Sam veel eten afhaalt (wat stiekem ook wel een beetje waar is), staat zij ook vaak zelf in de keuken. In de vlog laat ze zien hoe ze samen met een huisgenoot risotto aan het maken is en tegelijkertijd lekker meezingt met de muziek.

In de vlog nemen Sam haar huisgenoten; Lars en Boy de vlog over tijdens hun Buggy Tour. Zo laten zij zien hoe dit is, hoe het eruit ziet en waar je heen rijdt. Zij kunnen dit heel erg aanraden en hebben het erg naar hun zin gehad.

Twee huisgenoten van Sam hebben besloten om een tattoo te zetten. Dit kan je ook zien in de vlog. Je ziet de gespannen koppies van de meiden, maar ook hoe blij ze ermee zijn! Nu nog vertellen aan hun ouders…

Aan het einde van de vlog zie je hoe de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao Imme is aangekomen op het eiland en hoe het hele huis naar het huisfeest van Casa de Iguana is geweest en zaterdag naar de happy hour van Zanzibar. Een erg leuk einde van de week en de vlog! Kijken dus!!


Vlog #3 Sam

In deze vlog die je alle activiteiten die Sam en haar huisgenoten hebben gepland en meegemaakt. Zelfs na al die weken op het eiland, is er nog genoeg leuks te ontdekken!

Je ziet hoe Sam met haar huisgenoten naar de voetbalwedstrijd gaan, waar de jongens van Casa de Palmera en Casa de Iguana in spelen. Gelukkig had dat team gewonnen en gingen zij dit samen vieren in BarP.

Ook zie je dat het paasweekend goed wordt gevuld door eerst met het huis te proosten op het weekend en daarna de volgende dag de Christoffelberg te beklimmen.

Er zijn veel zwerfpups op het eiland die opgevangen worden door meerdere bedrijven. Je kan hierheen om met deze pups te knuffelen en speeltjes/eten te doneren. Dit hebben wij gedaan en dit was heel erg leuk en een aanrader om te doen hier op Curaçao.

Sam neemt je mee met haar taken van de dag en wat zij zoal doet op de creatieve middag.

Sam en Karlien waren jarig en dit hebben zij goed gevierd. Zij hebben met het team ontbeten en in de avond is Sam uiteten geweest en is zij uitgegaan. “Heel bijzonder om in Curaçao jarig te zijn.”

Julia, een huisgenootje van Sam is naar Bonaire geweest met haar ouders voor 4 dagen. Zij vond dit erg mooi en zij heeft genoten. In Bonaire heb je ook een BarP, dus hier is zij nog heengegaan met andere huisgenootjes die ook op Bonaire waren.

Aan het einde van de week is Sam met haar huisgenoten naar Playa Daaibooi geweest om te BBQ’en bij zonsondergang. Van tevoren hebben zij boodschappen gedaan en op het strand hebben zij dit gezellig met een muziekje opgegeten.


Vlog #4 Sam

In deze vlog neemt Sam jullie weer mee met haar activiteiten/vrienden op Curaçao. Ze heeft weer genoeg gedaan en gezien, dus kijk gezellig mee.

Eerst zie je nog wat beelden van koningsdag en koningsnacht in de vlog. De huisgenoten van Sam en Sam zelf zijn in de middag heerlijk gaan liggen bij het zwembad en in de avond zijn zij naar een festival geweest bij Cabana. Dit was zeker een geslaagde en gezellige avond.

Later in de week ging Sam haar vriend ophalen van Hato. Dit was een erg leuk wederzien en Sam vond het fijn dat hij er weer was. Zij is samen met hem naar een Bnb gegaan voor de dagen dat hij in Curaçao is.

Je ziet dat Sam uitgaat bij Cabana en het erg naar haar zin heeft. Die dag daarna is Sam gaan sporten en heeft zij boodschappen gehaald voor in de Bnb. Later die dag is ze naar Wespunt gereden om naar Karakter te gaan. Dit was volop genieten van het weer, maar ook van het uitzicht. Een tip op heen te gaan! Het is prachtig daar.

Een paar dagen later is Sam met haar vriend en vrienden opnieuw naar Wespunt gegaan om van strandjes te hoppen. Dit deden zij in een mooie grote Jeep. Dit was erg leuk en gezellig.

Om de week te vieren is Sam met haar vriend uiteten geweest bij Dé Heeren. Het is alweer de een na laatste avond van hem namelijk. De volgende dag is Sam naar Fuik geweest. Dit was de eerste keer sinds zij op Curaçao is. Het was een fantastische dag, met leuke muziek en leuke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Met Hemelvaart is Sam met haar huisgenoten naar het strand gegaan, om te genieten van hun vrije dag en in de avond hebben zij een borrel georganiseerd. Het hele huis hielp mee en in de avond hebben zij spelletjes gespeelt tijdens het eten en drinken van hapjes en drankjes. Zo hebben zij elkaar nog beter leren kennen.

Aan het einde van de vlog zie je hoe de huisgenoten van Sam gingen lunchen en een rondleiding kregen bij Hofi Cas Cora. Meike en Britt nemen jullie nog mee naar een voetbalwedstrijd. Boy en Lars waren er ook en je kan zien dat ze erg fanatiek zijn!

Al met al weer een fantastische week! Veel kijkplezier :)


Vlog #5 Sam

In deze vlog zie je hoe Sam nog steeds nieuwe dingen uitprobeert op Curaçao en met volle teugen geniet van alles dat Curaçao te bieden heeft. Kijk vooral als je een kijkje wilt in het leven van een student op Curaçao!

Als eerst neemt Sam jullie mee met haar eerste keer naar de bioscoop gaan. Ze gingen met een grote groep meiden en zij vond dit erg leuk. Wel kwamen Sam erachter dat er een grote rij stond bij de kaartverkoop bij aankomst en binnen nog een grotere rij bij de snacks. Hierdoor kwam Sam helaas te laat de bioscoopzaal in en miste zij een deel van de film. Dit was niet heel erg, want het was nog steeds heel leuk en zo hadden zij in ieder geval geen reclames!

Hierna zie je dat Sam geniet van een heerlijke stranddag bij Porto Marie en dat zij in de avonduren aan het feesten is bij Madero.
De volgende dag is het gewoon opstaan en de auto pakken, want voor een samenwerking mogen Sam en Paula naar Serena’s Art Factory om een Chichi te schilderen. Zij vonden dit een hele leuke activiteit en een goede tip om als souvenir mee naar huis te nemen.

Voor Sam haar verjaardag heeft ze een dagje spa gekregen van haar beste vriendin en daar zijn zij samen een dagje wezen vertoeven. Dit vond zij heerlijk, om even van alle drukte te kunnen ontsnappen en heerlijk te ontspannen. Zij kan dit iedereen aanraden.

Op stage verteld Sam haar dagplanning en dat er onverwachts de dag erna een vriendin van haar langs komt. Hier heeft zij erg veel zin in. Sam heeft een weekje vrij kunnen regelen, dus hierdoor had zij echt een vakantiegevoel.

Tijdens deze vakantie is Sam met haar vriendin naar Klein Curaçao geweest. Op deze zelfde dag was ook de stroom uitgevallen. Ze hebben hierdoor de hele avond bij het zwembad gelegen en bij gekletst met alle huisgenoten. We maken van alles maar iets positiefs!

Ook deze week is Sam weer naar Fuik geweest en heeft zij het weekend knallend afgesloten! Hierna zie je nog dat Sam wat taken uitvoert voor haar stage en dat Lisa de vlog overneemt bij Zanzibar.

Een week vol met avonturen met de leukste mensen! Veel kijkplezier :)


Vlog #6 Sam