Vlog 6: Een week met stagiaire Bo

op

In deze vlog neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op Curaçao. De week begon gelijk goed bij de Heeren @ Sea, een restaurant gevestigd in Willemstad waar je heerlijk kunt eten en genieten van de ondergaande zon. Daarnaast hebben de bewoners van Casa de Palmera de barbecue eindelijk gebruikt, de jongens hadden boodschappen gehaald en maakte savonds de meest lekkere gerechten klaar. Van heerlijke hamburgers tot gamba’s op de plaat.

De onderwaterwereld van Curacao
Verder is een favoriete bezigheid van de studenten hier op het eiland snorkelen, zo ook die van Bo. Om deze reden is Bo samen met haar huisgenoten naar een strandje gereden richting Westpunt, Cas Abao. Hier hebben zij genoten van het mooie strand, verschillende foto’s gemaakt en natuurlijk gesnorkeld. Er waren mooie vissen te zien die vast zijn gelegd met een onderwatercamera.

Carnaval & Fuik
Op de terugweg was het tijd voor Mc Donalds, er was namelijk weinig tijd om uitgebreid te eten, want savonds was het tijd voor carnaval. Op Curaçao wordt dit namelijk ook goed gevierd en daarom was er een carnavalsfeestje georganiseerd bij de nieuwestraat, iedereen was verkleed dus dit was erg leuk om te zien.

Op zondag ging Bo voor het eerst naar Fuik. Samen met haar huisgenoten hadden zij een boot geregeld die de groep naar de Fuik baai bracht. Hier komen verschillende boten samen, die zorgen voor een groot feest. Er zijn namelijk verschillende DJ’s aanwezig op de boten waar je op kunt dansen, erg gezellig dus!

Op maandag waren veel studenten vrij vanwege de carnaval, de perfecte dag om er op uit te gaan dus! Bo is deze dag samen met haar huisgenoten weer richting Westpunt gereden, dit keer een ander strandje, Daaibooi beach. Hier komen veel lokale families samen om te barbecueën. Verder kan je hier ook leuk snorkelen en zijn er veel ligbedjes en palapas aanwezig. Aan het einde van de middag is Bo naar Karakter geweest, een leuke plek 10 minuutjes van Daaibooi af. Boven Karakter heb je een heerlijk zwembad en hangmatten waar je de gehele dag in kunt vertoeven.

Strandfeestjes & welkomstevent
Woensdag begon de dag gelijk goed met een champagne ontbijt. Isis was jarig en dit moest natuurlijk goed gevierd worden! In de avond ging het huis gezellig naar Cabana, hier was een live band aanwezig die zorgde voor een leuke sfeer en dansende mensen.

De volgende dag, donderdag, was Bo druk bezig met de organisatie van het welkomstevent die een paar dagen daarna heeft plaatsgevonden. Er werden inkopen gedaan en versieringen gehaald. Verder heeft Bo deze dag Tessa opgehaald van de luchthaven en is ze in de avond uiteten geweest met haar huisgenoten bij de Gouverneur in Willemstad. Een erg leuk restaurant waar je heerlijk kunt eten.

Vervolgens was het weer tijd voor het weekend! Het Feestteam was aanwezig bij Wet & Wild en iedereen stond te springen. Zaterdag heeft het welkomst event plaatsgevonden, een gezellige dag met leuke mensen! Echter komt hier nog een aparte vlog van online dus blijf op de hoogte!

Ayo!

Voor meer video's: Klik hier