Vlog 10: Stagiaire Romy

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. Dit keer een vlog zonder Julia, want zij is helaas weer thuis in Nederland. De tijd op het eiland vliegt en Romy probeert er samen met haar huisgenoten flink van te genieten door leuke dingen te ondernemen. De week stond weer in het teken van drukke dagen op stage wegens de voorbereidingen van het secret event van Bo Curaçao, stranddagjes en natuurlijk de gezelligste feestjes op het eiland die druk bezocht worden.

Op vrijdag werd er weer gefeest bij Madero, net zoals altijd was het weer erg gezellig en druk. Zaterdag stond in het teken van de voorbereidingen van het grote Halloween feest die werd gehouden. Iedereen van Casa de Iguana heeft erg zijn of haar best gedaan om één van de beste outfits aan te trekken. Romy en haar huisgenoot Britt waren verkleed als duivels.

Zondag was het heel erg mooi weer en Romy sloot samen met haar huisgenootjes het weekend af met een heerlijke stranddag op Mambo Beach. Bij Mambo kun je niet alleen heel lekker liggen, maar je kan er ook goed beach tennissen. Zo blijven de studenten actief en in beweging.

Doordeweeks was Romy druk bezig met de voorbereidingen van het secret event die afgelopen zondag plaatsvond. Het secret event werd vanuit Bo Curaçao in samenwerking met Irie Tours georganiseerd. Studenten konden zich aanmelden zonder dat zij wisten wat ze zouden gaan doen. Binnenkort komt hier een leuke vlog van online.

Daarnaast moet er doordeweeks ook gedacht worden aan het halen van boodschappen en koken. Romy en haar huisgenoten koken vaak gezamenlijk omdat het vooral heel gezellig is, maar daarnaast is het ook een stukje goedkoper. Hier in de supermarkt zijn veel oer-Hollandse producten te koop, zo konden ze een typisch Hollandse pot koken.

Ook gaan de studenten regelmatig een hapje buiten de deur eten, dit doen zij op donderdagavond graag in Willemstad. De winkels zijn die avond langer open, er is bij veel tentjes livemuziek en vaak is er ook een kleine vuurwerkshow. Dit keer ging Romy naar Plein Café Wilhelmina, zij hebben een hele uitgebreide kaart voor een prima studentenprijsje.

Bekijk hier de vlog:
https://www.youtube.com/watch?v=uUmcwAys3QU