Vlog 2: Een week met stagiaire Sophie

op

In deze vlog neemt onze nieuwe stagiaire Sophie jullie mee in haar tweede week op Curaçao. Vanwege de drukke periode dat onze nieuwe stagiaires aankwamen is er geen voorstel blog geschreven. Sophie zal zichzelf hieronder nog even voorstellen in het kort.

Bon Dia!
Ik ben Sophie Kwaaitaal, 23 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Ik studeer Tourism Management op Hoge School Inholland Rotterdam.
Samen met zeven meiden waaronder vijf klasgenoten ben ik naar Curaçao gekomen om stage te gaan lopen voor vijf maanden. ZIj zullen net zoals ik stage gaan lopen bij verschillende bedrijven op Curaçao.
Deze periode verblijf ik in een appartementencomplex. Ik heb hiervoor gekozen zodat ik een plekje voor mijzelf heb wanneer nodig. Je deelt hier op het complex je appartement samen met één ander iemand. Het publiek wat hier verblijft is heel divers, van korte termijn huurders tot aan lange termijn huurders. Dit vind ik juist leuk omdat je zo met verschillende culturen en types in contact komt.

Birthday diner @Saint Tropez
Om 00:00 werd Sophie verrast door haar vriendinnen en de volgende avond gingen ze voor haar verjaardag uiteten bij Saint Tropez Ocean Club in Pietermaai. Maandag is een leuke dag om hier te eten, het is dan sushi en cocktail night is. Helaas is dit de enige dag dat je sushi kan eten bij Saint Tropez maar wel 100% een aanrader als je gek op sushi en cocktails bent.

**Tropical Party **
Na een drukke stage week te hebben gehad ging zij op vrijdag met haar vriendinnen nog een keer naar Saint Tropez. Op vrijdag is er een dj aanwezig, je kunt zitten bij de loungehoeken maar natuurlijk ook dansen. Na de Griekse dans te hebben gedaan gingen zij door naar hun feestje op het complex, met als thema: Tropical vibes.

De day after hebben een paar huisgenoten van Sophie boodschappen gedaan, de tafel buitengezet en een lekkere lunch klaargezet. Vervolgens zijn ze naar het authentieke strandje Daaibooi richting de westkust gereden. Zoals te zien is in de vlog is het water azuurblauw en kan je er mooi snorkelen.

Ongeluk zit in een klein hoekje
Sophie en haar vriendinnen koken graag en hoeven niet elke keer uiteten te gaan, zo stond couscous op de planning voor deze avond. Na het leuke idee te hebben gehad om te zwemmen met z’n alle, gebeurde er wat minder leuks…
Julia, de huisgenoot van Sophie haar schouder raakte uit de kom. Gelukkig is er snel gereageerd en zijn ze naar het ziekenhuis gereden waar vrij snel haar schouder weer terug is geplaatst. Voor nu dus even rustig aan voor Julia.

Lunchen bij Number Ten
Na een ochtend te hebben gewerkt is Sophie doorgegaan naar Number Ten waar ze ging lunchen met een aantal meiden. Number Ten is zeker een aanrader voor zowel vakantie gangers als studenten, om een keer te ontbijten of lunchen. Haar favoriete home made limonade is: The North.

Ten slot is te zien dat ze graag sport hier op het eiland om nog een beetje fit te blijven en dit doet ze bij de sportschool om de hoek van haar complex. Bob Esprit gym, hier betaal je 90ANG per maand. De sportschool is maandelijks opzegbaar.

Voor meer video's klik dan hier