Vlog 7: Een week met stagiaire Amber

op

In deze vlog neemt Amber jullie mee in haar leven op het eiland. Gedurende deze week heeft ze verschillende dingen gedaan, van het beklimmen van de Christoffelberg tot het kanoën met een glazen bodem.

Helaas was Amber aan het begin van de vlog in aanraking geweest met iemand met corona. Hierdoor moest zij in thuis quarantaine. Twee dagen later had Amber een positieve zelftest waardoor ze het weekend en de week thuis heeft doorgebracht.

Na de periode van quarantaine ging Amber naar Wet & Wild. Deze avond stond daar feestteam op het programma. Dit is een Nederlands duo die veel Nederlandstalig zingt. Samen met haar huisgenoten heeft ze hier een leuke avond beleefd.

Vervolgens stond het welkomsevent van Bo Curacao op de planning. Een terugkerend evenement voor de nieuwe lichting stagiaires op het eiland. Het thema deze editie was safari. Iedereen stond klaar in de panter of zebra jurk en was klaar om te feesten. Als verrassing was er ook nog een locale band die een uur heeft gespeeld.

Als afsluiter haalde Amber haar beste vriend Thomas van de luchthaven waarmee ze de dag erop de Christoffelberg ging beklimmen. Het hoogste punt van de berg licht op 372 m, een aardige klim. Beide waren dan ook blij toen ze de top hadden behaald.

Voor meer vlogs Klik hier