Afscheidsblog Wesley

op

Mijn Naam is Wesley de stagiair van Bo Curaçao. De afgelopen 7 maanden heb ik stage gelopen op het geweldige eiland Curaçao. In deze blog deel ik mijn ervaring en vertel ik onder andere wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt.

wesley1

Ik vertrok vanuit Nederland op 3 mei 2019 naar het mooie Curaçao voor een stageperiode van 7 maanden. In mijn introductieblog gaf ik aan dat ik voor mijn minors ook 7 maanden in Bali heb gezeten. Ik was minder zenuwachtig om voor een langere tijd van huis weg te gaan en keek uit naar het nieuwe en spannende avontuur.
Bij aankomst kwam ik terecht in een groot studentenhuis met gemiddeld 35 huisgenoten. Ik heb hier veel nieuwe vrienden gemaakt en geweldige herinneringen aan over gehouden. We gingen vaak met z’n allen op stap en deden ook veel leuke dingen samen zoals: barbecueën op het strand, roadtripjes, party bus, snorkelen, klifspringen, duiken en regelmatig naar Mambo beach voor voetbal of andere sport gerelateerde wedstrijden.

wesley4

Ik liep ik stage bij Bo Curaçao het stagebemiddelingsbureau van Curacao. Ik heb hier een geweldige tijd gehad met super leuke collega’s. Het is een klein, maar heel leuk bedrijf waar ik de mogelijkheid kreeg om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb veel uitdagende werkzaamheden mogen uitvoeren in combinatie met een flexibele en gezellige werksfeer. Verder was ik samen met een collega verantwoordelijk voor nieuwe samenwerkingen tussen bedrijven. Dit gaf mij de kans om bepaalde activiteiten te beoefenen tegenover promotiemateriaal doormiddel van een vlog.

De afgelopen 7 maanden hebben mij erg goed gedaan. Ik heb veel geleerd en heb vriendschappen voor het leven gemaakt. Daarnaast heb ik mijzelf leren kennen en kijk ik erg uit naar de volgende periode in mijn leven.

wesley2

Als laatste wil ik iedereen bedanken onder andere mijn collega’s, huisgenoten, vrienden en de mensen eromheen die ervoor gezorgd hebben dat ik hier een toptijd heb gehad. Ik heb altijd gezegd dat Curaçao mijn tweede thuis is en dit is nog steeds zo gebleven. Ik zal daarom ook snel weer terugkeren in de toekomst!

wesley5
wesley3

Wie is Wesley? Hij stelt zich voor in deze blog.