Even voorstellen: Lynn

op

Bon Dia!

28 augustus ben ik naar dit mooie eiland gevlogen en dit grote avontuur aangegaan. Met mijn veel te zware koffers heb ik afscheid genomen van mijn vrienden en familie en in mijn eentje de vlucht gepakt naar Curaçao. Vanaf het moment dat ik door de poortjes op Schiphol ben gelopen, voelde het pas echt dat ik weg zou gaan. Toen ik aankwam om het vliegveld op Curaçao en het team van Bo Curaçao mij op stond te wachten, voelde het enorm vertrouwd. Zij hebben mij naar het studentenhuis gebracht en hier werd ik gelijk met open armen ontvangen. Heel raar maar het voelde al wel gelijk als thuis.

voorstelfotos1

Wie ben ik
Mijn naam is Lynn Roorda, 22 jaar en derdejaars student van de opleiding Human Resource management op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In Nederland ben ik geboren en opgegroeid in een klein dorpje in Twente, maar ik woon inmiddels al 3 jaar in Nijmegen op kamers in een super leuk studentenhuis. Helaas kom ik van mijn accent nooit af hahaha. En overal waar ik kom weten ze gelijk dat ik uit het oosten van Nederland kom.
Op 4 september ben ik begonnen als de nieuwe HR stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot ongeveer eind januari stagelopen, het eiland verkennen en met mijn mobiel de mooiste plaatjes en video’s schieten. Ik heb enorm uitgekeken naar dit nieuwe avontuur en heb er veel zin in om jullie de komende maanden te begeleiden in de zoektocht naar een te gekke stageperiode op Curaçao. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Merel en Chimène een beeld geef van het studentenleven op het eiland.

Het studentenhuis
Ik verblijf het aankomende halfjaar in Casa de Iguana, een studentenhuis van Bo Curaçao zelf. Samen met ongeveer 38 andere studenten. Ik kwam aan in een periode van een nieuwe lichting dus binnen twee weken ontmoet je opeens al je nieuwe huisgenootjes. Op het moment moeten er nog een aantal studenten aankomen en dan is ons huis compleet. Het is tot nu toe al een onwijs leuke, spontane groep met studenten die super veel zin hebben om elkaar te leren kennen. Deze week is er een soort intro week in Curaçao en zijn er vooral bij de barretjes op het strand veel feestjes georganiseerd, waar we natuurlijk met het hele huis naartoe zullen gaan. Het fijne aan Casa de Iguana zijn de verschillende plekjes waar je even rustig kan gaan zitten kletsen of voor school bezig kan gaan. Wil je de drukte opzoeken dan schuif je aan bij de lange picknicktafel of spring je in het fijne zwembad waar het huis rijk aan is.

voorstelfoto2

Tot nu toe
Als ik kijk naar de tijd die ik tot nu toe hier heb beleefd, heb ik nog meer zin in de tijd die nog komen gaat. Ik weet zeker dat ik ontzettend veel ga leren het aankomende halfjaar op zowel zakelijk en privégebied. De lokale mensen zijn hier ontzettend aardig en behulpzaam al kunnen ze soms beetje boos uit de hoek komen bedoelen ze dat niet op die manier. En aan de temperatuur hier kan ik ook wel wennen!

Door Bo Curaçao heb ik heel veel stress en geregel uit handen kunnen geven en raad ik daarom ook zeker aan om een stage (en/of vergunning, huisvestiging, vervoer) via Bo Curaçao te regelen.

De aankomende maanden zullen jullie mij terugvinden op alle kanalen van Bo Curaçao en zal ik antwoord geven op al jullie vragen. Je kan mij volgen op mijn avontuur en wellicht kan ik jou helpen met jouw droom stage.

Wie weet tot snel!

Groetjes, Lynn