Even voorstellen: Desi

op

Ik ben Desi, 19 jaar en ik studeer Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik sport graag en ik ben altijd wel in een voor een drankje en gezelligheid. Sinds twee weken loop ik stage bij Bo Curaçao.

Hier bij Bo Curaçao werken we allemaal hard om jouw ideale stage onder de zon te regelen. Daarnaast is het er ook altijd gezellig. Zodra we vrijdag onze planning hebben afgewerkt voelt het alsof je hier in het weekend een mini vakantie hebt. Dat komt door de heerlijke zon en de fijne mensen op het eiland. Curaçao is daarnaast dé ideale plek om mensen te ontmoeten en gezelligheid op te zoeken.

Ik wilde altijd al een deel van mijn studie in het buitenland doen. De keuze voor Curaçao was eigenlijk al snel gemaakt. Het heerlijke klimaat, de mooie stranden, de Nederlandse taal en de gezellige feestjes zeggen volgens mij genoeg. Ik kwam erachter dat ik best wat dingen moest regelen en daarom heb ik zelf ook Bo Curaçao ingeschakeld. Hier bij Bo Curaçao wordt alles geregeld wat nodig is voor een buitenlandse stage. Voor mij een stuk minder stress en ik wist zeker dat ik goed terecht zou komen. En hoe leuk is het dat ik dat nu voor jullie kan doen!
55d0a8d8-76e6-4300-8751-cb111212741f

Ik zit hier nu pas bijna een maand en ik kan niet wachten om de komende 4 maanden het eiland nog meer te gaan ontdekken. Ik zal jullie dan ook meenemen in alle avonturen hier op Curaçao en dit prachtige eiland aan jullie laten zien. Houd ons daarom goed in de gaten via de website en social media. Voor alle studenten die nu om zijn of nog zitten te twijfelen... gewoon doen en wie weet help ik jou met dit prachtige avontuur!
img_4653

Naast Desi, stelt ook Wesley zich voor!