Even voorstellen: Max

op

**Wie is onze nieuwe stagiair Max? **
Bon dia, Mijn naam is Max van den Berg en ik studeer international business and entrepeneurship op het Eurocollege in Rotterdam. Reizen en ontdekken is iets dat altijd in mijn bloed heeft gezeten. Nu de grenzen vervagen en de buitenlandse stagemogelijkheden oneindig zijn maak ik daar goed gebruik van. Eerder liep ik al stage in Malta en in Zuid-Afrika en de komende 4,5 maand ga ik proeven van het eiland Curaçao. Momenteel ben ik nog geen week in op het eiland en het voelt nu al alsof ik hier nooit meer weg wil. Van de witte stranden op Mambo beach tot de kleurrijke huizen in Willemstad ga ik de komende tijd alles proberen te ontdekken.

instagram

**Hoe ben je bij jouw stage terecht gekomen? **
In Malta was ik werkzaam op de marketingafdeling van een hotel wat geregeld was door een andere stagebemiddelaar. Echter was dit niet heel goed geregeld met betrekking tot arbeidsvoorwaarde, begeleiding en ondersteuning tijdens de stage. Uit frustratie en ondernemingsdrang ben ik toen een eigen onderneming begonnen in het bemiddelen van stages naar Malta. Bo Curaçao is voor mij een groot voorbeeld van hoe zij de stages organiseren, waardoor ik hier nog heel veel van kan leren de komende maanden. Het gene wat mij het meeste aanspreekt is dat het bedrijf heel persoonlijk en authentiek te werk gaat. Nu ik ben aangekomen ben ik heel benieuwd wat het me allemaal gaat brengen.

**Hoe was je aankomst op het eiland? **
Op 28 augustus net na mijn 21e verjaardag, ben ik op het vliegtuig gestapt en op vrijdag avond kwam ik aan op dit mooie eiland. Toen ik aankwam ben ik heel erg goed ontvangen en heb een erg goede klik met iedereen in het huis opgebouwd in een korte tijd. Ik woon in Casa de Palmera, wat een super mooi studentenhuis is op de Caracasbaaiweg in Jan Thiel. Dit huis is voorzien van een ontzettend mooi zwembad, waar ik elke ochtend voor werk lekker een duik neem. Ook is er een hele grote barbecue waar we op zondag met het hele huis en Amerikaanse hamburger avond gehad hebben. Op de zaterdag ben ik met een aantal studenten gaan snorkelen waarna we avonds nog lekker een drankje gedronken hebben.

cura

**Wat ga je doen bij jouw stagebedrijf? **
Afgelopen Maandag was mijn eerste werkdag en de komende tijd ben ik ervan overtuigd dat ik zowel zakelijk als persoonlijk ontzettend veel ontwikkelingen zal doormaken. Ik zal de komende maanden uitgroeien tot een volwaardig all round medewerker. Je kunt mij tegenkomen op de vlogs en de blogs maar natuurlijk ook op de mail wanneer je vragen hebt of op Skype wanneer wij jouw stage eisen en wensen keurig op een rijtje zetten. Hopelijk tot snel!