Even voorstellen: Max

op

Reizen en ontdekken is iets dat altijd in mijn bloed heeft gezeten. Nu de grenzen vervagen en de buitenlandse stagemogelijkheden oneindig zijn maak ik daar goed gebruik van. Eerder liep ik al stage in Malta en in Zuid-Afrika en de komende 4,5 maand ga ik proeven van het eiland Curaçao, waar ik werkzaam ben bij Bo Curaçao.

Mijn naam is Max van den Berg en ik studeer international business and entrepeneurship op het Eurocollege in Rotterdam. Momenteel ben ik nog geen week in Curaçao en het voelt nu al alsof ik hier nooit meer weg wil. Van de witte stranden op Mambo beach tot de kleurrijke huizen in Willemstad ga ik de komende tijd alles proberen te ontdekken.

cura

Ik ben ontzettend goed ontvangen en heb een erg goede klik met iedereen in het huis. Ik woon in Casa de Palmera wat een ontzettend mooi studentenhuis is met een ontzettend gaaf zwembad waar ik elke ochtend voor werk lekker een duik neem.

Ik ben op 28 augustus net na mijn 21e verjaardag op het vliegtuig gestapt en op vrijdag avond kwam ik aan. De zaterdag ben ik met een aantal studenten gaan snorkelen waarna we avonds nog lekker een drankje gedronken hebben. Afgelopen Maandag was mijn eerste werkdag en de komende maanden ben ik ervan overtuigd dat ik zowel zakelijk als persoonlijk ontzettend veel ontwikkelingen zal doormaken.