Nova vlog #1 Weekend op Curaçao.

op

In deze vlog neem ik jullie mee in een weekend van een stagiaire op Curaçao. Doordeweeks is iedereen natuurlijk druk bezig met stage, maar in het weekend is er meer dan genoeg tijd om leuke dingen te ondernemen met huisgenoten.

Vrijdag bij Zest

We hebben het weekend natuurlijk afgetrapt bij Zest. Hier is elke vrijdag namelijk een Spritz happy hour. Dit betekent dat je alle soorten spritzen voor de helft van de prijs kan kopen. Alle huisgenoten verzamelen bij Zest als ze klaar zijn met stage aan een lange picknicktafel bij Zest.

Zaterdag bij Zanzibar

Zaterdag zijn we met zen alle naar Cas Abou gegaan en hebben we de dag afgesloten bij Zanzibar. Elke zaterdag is hier namelijk een happy hour van 5 tot 6. Dit is van vele studenten het favoriete feestje van de week door de goede sfeer bij Zanzibar.

Zondag op Fuik
En zondag is het Fuikdag, dus dat wilde ik ook zeker niet missen. We vertrokken om elf uur met meerdere auto's naar het opstappunt. Hier lagen meerdere boten klaar. Om twaalf uur gingen we varen naar de Fuikbaai, dit is ongeveer een ritje van 20 minuten.
Eenmaal aangekomen bij Fuik, lagen er al meerdere boten en was de sfeer supergoed. Rond een uurtje of zes gingen we weer terug varen en ging iedereen thuis gezellig met elkaar eten.