Vlog 11: Weer terug naar Nederland - Bo Curaçao

op

In deze vlog neem ik je mee in mijn laatste dagen op Curacao. Helaas heb ik er door de lockdown voor gekozen om mijn periode op Curacao eerder af te ronden. In deze vlog zie je hoe wij de lockdown doorkomen, namelijk met gezellig feestjes met onze huisgenoten, chillen in het zwembad en je ziet een stukje van mijn terugvlucht naar Nederland.

Studentenhuis
Ik heb drie hele leuke en leerzame maanden gehad op Curaçao. Heel veel leuke, nieuwe mensen leren kennen en drie maanden even helemaal weg geweest van het normale leven in Nederland. De maanden zijn voorbij gevlogen en ik heb zoveel leuke dingen meegemaakt. Helaas heb ik ervoor gekozen om mijn stageperiode eerder af te ronden dan dat eigenlijk mijn plan was.
De laatste dagen waren nog heel leuk. In huis was het gezellig, omdat iedereen door de lockdown thuis was. Gelukkig werden er veel dingen georganiseerd, zoals een ‘Genderswitch’ avond, waarbij de mannen als vrouwen verkleed gingen en de vrouwen als mannen.
Ook hebben we een glijbaan gemaakt om onszelf te vermaken en hebben we heel veel met z’n allen in en om het zwembad gelegen, van de zon genoten en een beetje gesport.

Terugreis
Zaterdag was het helaas toch tijd om te gaan. Na een pcr-test en nog een sneltest was ik helemaal corona-vrij om veilig naar Nederland te kunnen vliegen. Op Schiphol wachtten m’n ouders en broertjes me op en was het leuk om hen weer te zien.

Nederland
Nu ik weer een paar dagen in Nederland ben is alles eigenlijk weer zoals het altijd was. Het is leuk om m’n vrienden en familie weer te zien, maar ik mis Curacao wel. Het lijkt me heerlijk om binnenkort weer terug te gaan naar lekkere weer, de gezelligheid en het relaxte leven.

Bekijk hier mijn vlog:

Meer video's zien? Bekijk dan de vlog van Fiene.