Even voorstellen: Nova

op

Bon dia!! Ik ben Nova, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao. Twee weken geleden ben ik geland op Curacao en ik zal hier tot midden juni blijven. Ik kijk enorm veel uit naar deze 4,5 maand.

Wie ben ik
Ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Gouda. Ik houd heel veel van reizen en het is mijn droom om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Deze stage op Curaçao is het perfecte begin om deze droom in vervulling te laten komen!

School
Toen ik 16 was heb ik mijn havo diploma gehaald. Op dat moment nog geen idee wat ik wilde worden en ik vond mezelf te jong om aan een opleiding te beginnen. Om onder andere deze redenen heb ik gekozen om in 2018 een tussenjaar te nemen. In dit tussenjaar wilde ik gaan reizen en daarom heb ik er voor gekozen om een Engelse taalcursus te volgen in Miami Beach voor acht weken.
Na dit tussenjaar had ik enorm veel zin om weer naar school te gaan en daarom heb ik in 2019 besloten om Creative Business te gaan studeren in Amsterdam. Ondanks dat ik het enorm naar mijn zin had op deze opleiding, heb ik er toch voor gekozen om nog een tussenjaar te nemen. Deze keuze heb ik gemaakt vanwege corona. De online lessen waren niks voor mij en ik miste het ‘studentenleven’. In dit tussenjaar wilde ik mijzelf wel nuttig maken en iets doen wat aansloot bij mijn opleiding, daarom heb ik een social media marketing cursus gevolgd voordat ik vertrok naar Curaçao.

Studentenhuis Casa de Palmera
Ik woon in het studentenhuis Casa de Palmera met 25 Nederlandse studenten. Mijn huisgenoten zijn superleuk en ondanks corona gaan we vaak als één huishouden met elkaar op stap. Voor aankomende week staat er bijvoorbeeld een bootfeestje op de planning. Ook gaan we vaak samen eten of naar happy hours en bezoeken we de mooiste stranden van Curaçao.
stagiaires-happy-hour

Mijn stage
Mijn stage bij Bo Curaçao is heel veelzijdig en ik heb de afgelopen week al veel mogen doen. Je zult mij vaak terugzien in de vlogs en blogs en misschien zelfs in een skype gesprek waarbij ik jou ga helpen bij het vinden van de perfecte stageplek.
Ik hoop jullie snel te zien op Curacao!
studentencuracao