Vlog 2: Stagiaires Romy en Julia

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun tweede week van stage op Curaçao. De stage begon met een creatieve middag! Deze middag is bedoeld om te brainstormen en creatieve content te creëren voor Bo Curaçao. Romy, Jette en Julia zijn hiervoor naar Willemstad afgereisd om beeldmateriaal te schieten voor meerdere social media kanalen. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en beslaat zo’n ¼ deel van het eiland met 140.000 inwoners. De wijken Pietermaai, Punda, Otrobanda en Sharloo vormen het centrum. In deze wijken vind je de meeste restaurants, hotels en bezienswaardigheden.

Restaurants in Willemstad
Eenmaal aangekomen in Willemstad hebben de stagiaires genoten van een lunch bij La Bohème. Dit sfeervolle restaurant ligt in het hart van Punda. Hier heb je keuze uit een ruim assortiment, zoals wraps en heerlijke smoothies. Gezelligheid vind je in Willemstad op meerdere plekken maar voor een lekker hapje eten en een cocktailavond, is de wijk Pietermaai aan te raden. In deze wijk vind je verschillende restaurants en bars bij elkaar, zoals Mundo Bizarro. Een Cubaans tentje waar je elke zaterdag van 21:30 kan dansen op live muziek. Na een geslaagde dag in Willemstad, zijn Romy en Julia in de avond doorgereden naar Hato Airport voor een transfer van één van de laatste studenten van de september lichting.

Weekend als student
De stagiaires hebben een druk weekend achter de rug gehad. Op vrijdagavond heeft het studentenhuis Casa de Iguana een feestje met het thema Jungle georganiseerd. Na deze gezellige avond, zijn ze de volgende dag met een aantal andere huisgenoten naar Mambo Beach gegaan. Op zondag zijn onze stagiaires naar het Westpunt gereden om de Grote Knip te bezoeken. Behalve dat het er mooi is, is de Grote Knip op Curacao ook een van de weinige stranden die gratis toegankelijk is en waar veel lokale bevolking op afkomt. Het is vanaf Willemstad een autorit van ongeveer een uur, maar het uitzicht, het strand en het blauwe water maken dat het helemaal waard.

Het weekend wordt afgesloten bij restaurant, De Buren. Dit restaurant is een eetcafé met een gezellig terras midden in het mooie Willemstad, om twee verjaardagen van de huisgenoten van Romy en Julia te vieren!

Bekijk hier de vlog!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan onze laatste vlog Romy, Jette en Julia VLOG #1 Voorstellen nieuwe stagiaires - Bo Curaçao