Even voorstellen: Romy

op

WIE BEN IK

Bon dia! Even digitaal voorstellen: mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en student aan Breda University of Applied Sciences. Voor mijn studie International Leisure and Events Management loop ik voor een periode van vijf maanden stage bij Bo Curaçao. Op 23 augustus 2021 heb ik mijn ouders, vrienden en familie gedag gezegd en ben ik met twee veel te grote koffers (lees: alle zonnige outfits voor dit heerlijke klimaat) naar het mooie Curaçao vertrokken voor een nieuw avontuur.

Tijdens mijn studie wilde heel graag een buitenlandse ervaring omdat ik het erg belangrijk vind om mezelf te blijven ontwikkelen. Toen ik van meerdere vrienden de verhalen van hun stagetijd op Curaçao hoorde, was de keuze voor mijn bestemming snel gemaakt. Ik was al eerder voor een vakantie op Curaçao geweest en dat was al heerlijk vertoeven, nu als student ervaar ik eiland weer op een hele andere manier en het overtreft al mijn verwachtingen. Na stage nog even lekker naar het strand en met een verkoelend drankje in je hand de zon zien ondergaan, wie wilt dat nou niet?!

In mijn vrije tijd haal ik enorm veel energie uit leuke uitstapjes en ik vind het heel belangrijk om blijvende herinneren te maken. Ik maak graag toffe reisjes met vriendinnen en ik ben vaak op het terras te vinden om te borrelen en van het leven te genieten.
studentcuracao

VERBLIJF IN EEN STUDENTENHUIS

Ik verblijf in Casa de Iguana, het nieuwe studentenhuis van Bo Curaçao. Samen met de 35 andere studenten van het huis organiseren we regelmatig borrels, gaan we samen een hapje eten en doen we leuke uitjes. Hoewel ik het best spannend vond om mijn woonplaats in de buurt van Rotterdam te verruilen, voelt Curaçao zoals velen al zeggen direct als thuiskomen! Het fijne aan Casa de Iguana zijn de verschillende appartementen, als je rustig aan opdrachten voor school wilt werken, dan is het erg gemakkelijk om je even terug te trekken. Heb je daarna weer zin in wat reuring en gezelligheid, dan schuif je gewoon aan bij de lange picknicktafel die bij het zwembad staat.

WAT IK GA DOEN

Ik heb enorm uitgekeken naar dit nieuwe avontuur en ik sta te springen om jullie de komende maanden te begeleiden in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op Curaçao. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven op het eiland. Een nieuwe uitdaging wacht op jullie, hopelijk tot snel tijdens een persoonlijk Skypegesprek of zelfs tijdens één van de vele happy hours op Curaçao zelf!

Veel liefs,

Romy