Nova stelt zich voor

op

Bon dia!!!!!
Ik ben Nova, 23 jaar en derdejaars Creative Business student. Dit jaar moet ik stagelopen voor mijn opleiding en ik heb ervoor gekozen om dit bij Bo Curaçao te doen. Ik ga mij hier vooral bezighouden met de marketing en communicatie binnen het bedrijf.
Dit is niet mijn eerste keer op het eiland, en ook niet mijn tweede keer. Het is ondertussen namelijk al de derde keer dat ik voor langere tijd op Curaçao ben. Ik zal even kort uitleggen hoe dat zo is verlopen.

Eerste keer Curaçao
In 2019 ben ik gestart met mijn opleiding Creative Business aan de HvA. Ik vond dit echt heel leuk, maar in maart werden alle scholen gesloten door corona. Ik heb toen het eerste schooljaar online afgerond en mijn propedeuse gehaald. Deze online manier van school vond ik niks en daarom koos ik ervoor om een tussenjaar te nemen. Ik wilde graag naar het buitenland en voor iik het wist had ik een ticket geboekt naar Curaçao. In deze periode van vijf maanden woonde ik in Casa de Palmera en dit was echt FAN TAS TISCH. Ik heb echt de leukste vrienden gemaakt en zelfs mijn beste vriendin Fiene ontmoet! Ik had het zo naar mijn zin op Curaçao, dat ik na vijf maanden nog niet naar huis wilde. Daarom besloot ik samen met Fiene om terug te komen naar Curaçao om hier te werken.
casa-de-palmera

Tweede keer Curaçao
Fiene en ik zijn gelijk gaan solliciteren bij verschillende horecagelegenheden en we konden aan de slag bij een leuke strandtent. Ook dit was natuurlijk een geweldige tijd en dit hebben wij tien maanden gedaan. Na deze maanden was het echt tijd om terug te gaan naar Nederland en mijn studie af te ronden.
werken-op-curacao

Derde keer Curaçao
Op dit moment dit ik in het derde jaar van mijn studie en dat betekent natuurlijk: stagelopen. Ik had al snel besloten, samen met een van mijn beste vriendinnen Eva, dat ik terug wilde naar Curaçao. We wilde graag samenwonen, maar wel in een leuk studentenhuis. Daarom hebben we natuurlijk gekozen voor Casa de Iguana. Hier zit ik in een van de appartementen en dit bevalt heel goed. We ondernemen super veel leuke dingen met het huis en het voelt echt weer als thuiskomen.
stagelopen.op.curacao

Ik heb superveel zin in aankomende maanden en ik hoop jullie snel tegen te komen op een van de happy hours!!!