Even voorstellen: Wesley

op

Mijn naam is Wesley en ik ben de nieuwe stagiair van Bo Curaçao. Ik ben 25 jaar oud en studeer International Tourism Management aan het NHL Stenden in Leeuwarden. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van mijn studie en heb besloten om voor mijn afstudeerstage naar het buitenland te gaan. Ik hou van gezelligheid en ben daarom ook vaak bij vrienden te vinden.

Ik ben momenteel net terug gekomen uit Bali, waar ik 2 minors heb gevolgd, Interpreneurship in action en spa en business management. Dit was voor mij de eerste keer dat ik naar het buitenland ging voor een lange tijd. In het begin vond ik het nogal spannend, aangezien het een vreemd land is en ik veel dingen zelf moest uitzoeken. Ik verbleef in totaal met 80 NHL Stenden studenten in Denpasar waar ik een ongelofelijke tijd heb gehad.

Deze ervaring heeft mij aangespoord om mijn afstudeerstage te volgen in het buitenland. In het verleden ging ik vaak op vakantie naar Curaçao en kreeg altijd een klein beetje heimwee als ik weer naar huis moest. Ik heb daarom ervoor gekozen om voor mijn stage naar Curaçao te gaan.

mount-batur

Op dit moment ben ik 2 weken werkzaam bij Bo Curaçao en zullen mijn collega’s en ik er alles aan doen om voor jou je droom stage werkelijkheid te maken. Ik kijk er erg uit naar de aankomende 7 maanden, waar ik opnieuw de tijd van mijn leven ga beleven.

nusa-penida

Naast Wesley, stelt ook Desi zich voor in een blog.