Studenten aan het woord: Kelly

op

Bon dia!

Even voorstellen… Mijn naam is Kelly Lubbers, 22 jaar en ik woon in Nijmegen. In Nijmegen volg ik de opleiding sport-en bewegingseducatie aan de HAN waar ik momenteel in mijn derde jaar zit!

Vanaf dat ik klein ben is het voor mij al een droom geweest om naar het buitenland te vertrekken, toen ik hoorde dat dat mogelijk was tijdens mijn derdejaars stage heb besloten om deze kans met beide handen aan te grijpen! Vertrekken naar het buitenland is waarschijnlijk voor veel mensen aantrekkelijk, maar daadwerkelijk de stap nemen is een ander verhaal. Ik besloot er gewoon voor te gaan, je weet immers nooit hoe de ervaring is als je de stap om te gaan niet neemt.

De keuze om naar Curaçao te vertrekken was snel gemaakt, want zeg nou zelf, als je dan toch vertrekt naar het buitenland zijn palmbomen, witte stranden, elke dag mooi weer en een tropische omgeving een mooie bijkomstigheid!

Ik begon te zoeken naar mogelijkheden om stage te lopen in Curaçao en kwam via internet terecht bij Bo Curacao, een bemiddelingsbureau dat alles voor je regelt. Het leek me een geruststellend idee dat je altijd op een bedrijf kunt terugvallen en te weten dat alles goed is geregeld, Bo Curaçao helpt je bij alles!

En dan ben je klaar om te gaan… wat toch wel erg spannend is! Gelukkig vertrok ik samen met een studiegenootje, dus helemaal alleen was ik niet. De eerste week dat we aankwamen hadden we gelukkig nog een week vakantie (en een flinke jetleg ☹), hierdoor konden we het eiland verkennen en al een hoop stranden bezoeken en natuurlijk feestjes meepakken. En wat zijn ze mooi! Het beeld van curaçao dat ik in mijn hoofd had klopte precies, de mensen zijn ontzettend aardig en vrolijk, witte stranden, heldere zee, tropische warmte en ga maar door!

Inmiddels ben ik alweer bijna 2 maanden op het eiland, en echt, time flies when your having fun! Happy hours, strandfeestjes, bbqen op het strand, maximaal van de zon genieten, snorkelen en ga maar door! Er is zoveel te ontdekken op dit prachtige eiland en er valt zoveel te beleven. Vrienden zijn binnen no-time gemaakt en dit worden vrienden voor het leven waarmee je de tijd van je leven gaat meemaken.

Bij twijfel? Gewoon doen! Het is een ervaring die je rijker maakt en je nooit meer zult vergeten! Blijf niet met de gedachte zitten hoe het zou zijn geweest, maar maak het mee!

Ayo, Liefs,

Kelly

Wil jij meer ervaringen van studenten lezen, lees dan nu de stage ervaring van Pien.

kelly-lubbers-student-aan-het-woord-bo-curacao