Vlog 6: Stagiaires Romy en Julia

op

In deze vlog nemen Romy en Julia jullie mee in een week vol activiteiten. De stagiaires hadden een leuk weekend voor de boeg!

Vrijdag: Happy Hour
Vrijdag uit stage zijn ze naar de lokale smoothie truck gereden om een verse smoothie te halen. Deze smoothies bestaan volledig uit bevroren, vers fruit. Een heerlijke vitamineboost na een lange week stage!
Vrijdagavond zijn ze met Casa de Iguana naar Madero op Mambo Beach gegaan voor de Happy Hour. Sinds een lange tijd is het weer mogelijk om met grotere groepen samen te komen. Tijdens de Happy Hour geniet je van heerlijke drankjes en de zonsondergang.
Na een geslaagde avond zijn ze zaterdag op het strand gaan liggen bij Cabana op Mambo Beach. Een heerlijke plek om volledig uit te kunnen rusten en heb je genoeg mogelijkheden om wat lekkers te kunnen eten.

Zaterdagavond: Cocktailavond
In de avond zijn de stagiaires met een aantal huisgenoten naar Mundo Bizarro gegaan voor een cocktailavond. Mundo Bizarro is een gezellig bar in Cubaanse Stijl met live muziek! De studenten hebben genoten van onder andere, een Martini Espresso. Een echte aanrader.

Zondag: Bootfeest!
Al heel de week keken de stagiaires uit naar de zondag. Want er stond een bootfeestje op de planning, hoe leuk! Op zondag is studentenhuis Casa de Iguana met de boot naar Fuikbaai gevaren. Op deze plek komen veel boten bij elkaar, waar je de dag op de boot of in het water met elkaar doorbrengt. Muziek, drankjes en gezelligheid, wat wil je als student nog meer?! Een super leuk uitje om met je huisgenoten te doen!

Sporten op curaçao
Het weekend vloog voorbij en zo stond de maandag weer voor de deur. Na twee lange dagen stage, stonden ze dinsdagavond alweer klaar voor de volgende activiteit, namelijk beachtennis! Hier op het eiland moet je bijna voor alles de auto gebruiken. Het is helaas niet mogelijk om hier (net zoals in Nederland) een blokje om te lopen. Waar je in Nederland de 10.000 stappen op een dag wilt halen, op Curaçao ben je al blij als de 2.000. Desondanks, heb je genoeg mogelijkheden om actief te blijven! Zoals, kitesurfen, (beach) tennis, beach volleybal, windsurfen, vechtsporten, fitness, bootcamp en nog veel meer! Een avondje Beachtennis zorgt ervoor dat je even je gedachtes kan verzetten en krijg je nieuwe energie. Zo kom je de week goed door!

Bekijk hier de vlog!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan onze laatste video Q&A https://www.youtube.com/watch?v=7kruuBE6fhU, Hoeveel kost het? Heb je veel vrije tijd? Kom je alleen of samen? #Q&A met stagiaires op Curaçao