Vlog 6: Busparty met Casa de Palmera op Curacao - Bo Curaçao

op

We hadden al heel veel over busfeesten gehoord van andere stagiaires op Curacao, maar eindelijk mochten we het zelf meemaken. Alle studenten van Casa de Palmera hadden zondag een busfeestje georganiseerd. Wij wonen met 25 in een huis en je mag met 25 in de bus, dus dat kwam perfect uit. Zo konden wij dit met een huishouden doen.

Lunchen
Voordat wij met de bus werden opgehaald, gingen wij met een groot deel van Casa de Palmera lunchen bij Boosty’s, dit is een klein tentje aan de Caracasbaaiweg. Ze serveren hier onder andere smoothies, sappen en lekkere broodjes voor een betaalbare prijs.
In de bus moet je zelf voor een koelbox, ijs en drinken zorgen, dus na Boosty’s gingen we nog de laatste dingen halen in de supermarkt zodat de koelbox goed gevuld zou zijn.

Busfeest
Om 14:45 reed de bus onze straat in en werden we opgehaald voor de deur. Er staat een hele grote box in de bus en je mag zelf de muziek regelen. 15:00 reden we weg. We werden vier uur lang rondgereden door een buschauffeur over Curaçao. Tussendoor waren er twee pauzes waar iedereen even de bus uit kon voor 10 minuten. De sfeer in de bus was supergoed en de route die gereden werd was ook heel leuk.
We werden weer afgezet voor de deur om 19:00.

Madero
Nadat we thuis waren afgezet, ging iedereen zich snel omkleden. We gingen na het busfeest namelijk naar de happy hour bij Madero. Madero is een ocean club op Mambo Beach. Ze werken hier sinds corona met bandjes zodat ze precies kunnen bijhouden hoeveel mensen er binnen zijn die avond.
**
Truk di Pan**
Na Madero zijn we naar de BBQ-express gegaan om te eten. Deze truk di pan is al diverse jaren uitgeroepen tot de beste truk di pan van Curacao. Het is gelegen aan de Caracasbaaiweg, 5 minuten rijden vanaf Casa de Palmera. Je kan hier heerlijk en goedkoop eten.

Bekijk hier de vlog van de busparty

Wil je meer video's zien, bekijk dan de rondleiding van Casa de Palmera.