Vlog 19: Een week met stagiaire Bo

op

Deze week neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op het zonnige Curacao. Zo is er te zien hoe koningsdag op het eiland gevierd wordt, is haar broertje opzoek en heeft Casa de Palmera gewonnen met het beste huisfeestje bij Wet & Wild. Tot slot laten Hannah en Linda zien hoe je alsnog sportief kunt blijven tussen al de happy hours door.

Koningsnacht & Koningsdag
De vlog begint met Koningsnacht. De bewoners van Palmera zijn door de partybus van Irietours afgezet in Pietermaai en hebben hier een gezellige avond beleefd. Heel Pietermaai was versierd in het oranje en overal waren muziekbandjes en dansende mensen.

De volgende dag was het koningsdag en is Bo al op tijd naar Willemstad gegaan om een rondje te lopen over de markt. Het was een hele beleving om te zien hoe koningsdag op het eiland gevierd wordt. Overal waren mensen aan het dansen, was er muziek te horen en stonden mensen op straat spulletjes te verkopen. Bo was vooral met haar huisgenoten in Pietermaai te vinden waar al de studenten zich verzamelde. Aan het einde van de dag werd het feestje doorgezet bij Mambo Beach en trad Tony Junior op tot in de late uurtjes.

Klif springen bij Playa Forti
Daarnaast kwam het broertje van Bo op bezoek met zijn vriendin. Bo heeft hun weer meegenomen naar alle leuke plekjes van het eiland. Zo zijn ze gaan klif springen bij Playa Forti. Playa Forti is een strand, gelegen bij de plaats Westpunt in het noordwesten van het eiland. Het strand bestaat uit zand met kleine steentjes. Bij het restaurant is een punt waar je een sprong van 12 meter hoogte in het water kunt maken.

Bootcampen
Verder laten 2 huisgenootjes van Bo zien hoe je alsnog sportief kunt blijven tussen alle happy hours door. Zo kun je je een paar keer per week aanmelden voor een bootcamp op verschillende locaties. Deze keer vond de bootcamp plaats bij Jan Thiel beach, met zo'n uitzicht is sporten geen straf!

Winnaars huisfeest contest
Tot slot was het zaterdag tijd voor de finale van de huisfeestjes bij Wet & Wild. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk werd Casa de Palmera bekroond tot de gelukkige winnaar van het best georganiseerde feest! Zij hadden namelijk een maand geleden een feest gegeven bij Wet & Wild genaamd, Get a flow at the disco, welke erg goed was ontvangen. Dit hebben de bewoners van Palmera dan ook goed gevierd met champagne!

Voor de vorige blog van Bo Klik hier