Vlog 17: Een week met stagiaire Sophie

op

Na een tijd geen vlog te hebben gepost vanwege vakantie en drukte is hier Sophie haar vlog van de periode dat haar familie en vriend 3 weken op het eiland waren.

Na 2,5 maand kon ze eindelijk weer haar familie en vriend in de armen sluiten. Ze heeft volop genoten met haar familie. Hierdoor heeft ze niet alles gefilmd tijdens hun verblijf omdat ze vrij was. Maar voor de vlog heeft ze toch een paar highlights kunnen filmen

Een van de eerste dagen zijn ze uiteten geweest bij Mosa Caña in Pietermaai, hier kan je lang en gezellig tafelen.

Verder is ze met haar familie naar verschillende baaitjes geweest, waaronder Porto Marie. Op de terugweg hebben zij een ijsje gehaald bij de Amerikaanse ijswinkel Baskin Robbins. Verder is ze naar de Spa geweest en in het weekend met een groep naar Broederliefde gegaan wat plaatsvond bij Madero op Mambo Beach. Hierna zijn ze met z’n alle nog trukki pan gaan halen bij de BBQ expres. Dit wordt ook wel de Curaçaose kapsalon genoemd.

Op een van hun laatste avond is ze samen met haar familie en vriend naar Fort Nassau geweest. Dit is een restaurants gevestigd in een oud fort boven op een berg. Met een prachtig uitzicht over de Koningin Juliana brug en Willemstad.

Voor meer vlogs klik hier