Even voorstellen: Lisa Aarnoutse

op

Bon dia!! Mijn naam is Lisa Aarnoutse en ben 21 jaar. Ik heb Dordrecht ingeruild voor het zonnige Curaçao. Inmiddels ben ik alweer 3 weken op het eiland en ik kan je zeggen dat de tijd voorbij vliegt! Toen ik 3 weken geleden aankwam op het eiland werd ik warm ontvangen door het team van Bo Curaçao op het vliegveld en later ook in mijn nieuwe huis. Sindsdien heb ik het alleen maar naar mijn zin gehad en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog zal ik me kort even aan jullie voorstellen en vertellen waar ik me op Curacao zoal mee bezig houd.

Wie ben ik
Thuis in Nederland houd ik van een goed festival of met mijn vrienden, gezellig avondje hangen op de bank met mijn familie of een workout in de sportschool. Ook doe ik al 16 jaar aan hockey. Ik ben net klaar met de bachelor opleiding International Business Administration aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik heb nu een tussenjaar genomen voordat ik volgend jaar september begin aan een master opleiding. Daarom heb ik besloten om 3 maanden naar Curaçao te gaan. Ik heb altijd al voor een langere tijd naar het buitenland gewild, dus dit was het ideale moment om ervoor te gaan. Voor dit avontuur was ik nog nooit op Curaçao geweest, maar het stond altijd hoog op mijn lijstje en dus was de keuze niet lastig.

lisa-aarnoutse

Mijn werk
Mijn originele plan was om in Curacao een paar ochtenden vrijwilligerswerk te gaan doen. Dit doe ik dan ook 2 ochtenden per week bij Stichting DOG.
Maar, mensen die mij kennen weten dat ik niet goed stil kan zitten en dus kwam daar Bo Curaçao op mijn pad.
Ik zal de komende 3 maanden werkzaam zijn bij Bo Curaçao om te helpen met de marketing voor 24 uur per week. Dat betekent dat ik jullie vragen over een stage op Curaçao en Bo Curaçao zal beantwoorden op verschillende kanalen. Daarnaast zal ik leuke content voor de socials gaan maken, samenwerkingen met bedrijven opzetten, klantcontact onderhouden en zullen jullie mij ook in de vlogs terug gaan zien.

snorkel-zanzibar-strand

Huisvesting
Ondertussen woon ik al een aantal weken in een van de studentenhuizen van Bo Curaçao; Casa de Iguana. Dit huis bestaat uit 1 woonhuis en 10 appartementen, waarvan ik er ook in eentje woon. Één ding is zeker, bij ons is het geen moment saai. Van huisfeesten tot happy hours en stranddagjes, er is altijd sfeer te vinden. Ondertussen is iedereen aangekomen in ons studentenhuis, dus met 37 mensen is het gezellig druk. We hebben de afgelopen weken al veel met z’n allen meegemaakt en ik kan niet wachten op wat voor nieuwe herinneringen we nog zullen maken!

Nu ik een werkplek bij Bo Curaçao heb, is het plaatje op het eiland compleet. Ik kijk er enorm naar uit om heel veel nieuwe herinneringen te maken, nieuwe vriendschappen op te bouwen en mezelf verder te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Ik neem jullie mee in mijn avontuur en hopelijk tot snel!

Liefs,
Lisa

Voor meer blogs, klik hier.