Studenten aan het woord: Olivier

op

Hallo, mijn naam is Olivier! Ik ben 23 jaar en kom uit Zundert, een dorp in het zuiden van Brabant. Nadat ik de bachelor bedrijfseconomie gehaald had in Tilburg had ik erg de drang om nog een buitenlandse stage te volgen. Dit was helaas geen onderdeel van mijn opleiding, maar dat weerhield mij er niet van om toch zelf nog op zoek te gaan. Samen met mijn vriendin besloot ik om de stap te nemen en vol te gaan voor een buitenlands avontuur. De keuze voor Curaçao was snel gemaakt. We wilden hier al enige tijd op vakantie en wat is er nu mooier dan je dagelijks leven combineren met altijd dat heerlijke vakantiegevoel!

Nadat het plaatje van bounty stranden en palmbomen in ons hoofd was gaan zitten, raakten we in contact met Bocuraçao. Omdat ik niet vastzat aan eisen vanuit een opleiding, was ik redelijk vrij in de keuze naar een stage. Bocuraçao past hun bemiddeling perfect aan op je profiel en voorkeuren. Ze regelde voor mij een plek bij een verzekeringskantoor waar ik nu 3 dagen in de week stage loop. Naast deze stage ben ik wekelijks twee dagen actief bij een boot/jetski tourorganisatie. Het is voor mij zo een ideale combinatie waarin ik stage kan lopen op kantoor, maar ook kan werken in de buitenlucht!

De verwachtingen die ik had aan Curaçao, zijn in de periode dat ik hier zit allemaal al overtroffen. Altijd mooi weer, prachtige stranden en gave feestjes met veel gezelligheid! De weken schieten voorbij, en er is hier nog zoveel te doen!

Iedereen die de kans krijgt om hier een stage te volgen kan ik maar 1 tip geven; DOEN!

Wil jij meer ervaringen van studenten lezen, lees dan nu die van Kelly.

olivier