Vlog 12: Een week met stagiaire Bo

op

De leukste plekjes van Curacao
In deze vlog neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op Curaçao. Haar vriendinnen vanuit Nederland zijn op bezoek gekomen dus die neemt ze mee naar de leukste plekjes van het eiland. Zo zijn ze richting Westpunt geweest en hebben ze heerlijk gelegen bij Koraal. Hier is een rooftop bar met een zwembad waar je de gehele dag kunt vertoeven. Verder hebben zij geluncht bij Karakter en zijn ze verder gereden naar Playa forti.

Zaterdag zijn de meiden naar Blue Bay Beach geweest, een super chill strandje ten noordwesten van Willemstad. ’s Avonds was het tijd voor Zanzibar, hier hebben zij genoten van de happy hour, de zonsondergang en de gezellige live band.

**Een feestje op het water met de Rasta boot*
De volgende dag heeft Bo met haar huisgenoten een boot gehuurd via Rasta tours. Ze zijn met deze kleurrijke boot afgevaren naar de Fuikbaai. Er waren weer verschillende boten samen gekomen om er een feestje van te maken op het water. Het was een gezellige dag en daarnaast was er zelfs een barbecue op de boot!

Smikkelen en smullen
Maandagavond was het helaas alweer de laatste avond van de vriendinnen van Bo. Om hun vakantie af te sluiten zijn ze gezellig uiteten geweest bij de Heeren @ Sea. Dit is een sfeervolrestaurant in de wijk Pietermaai. Hier hebben ze heerlijke cocktails gedronken en genoten van een shared diner.

Ook werd er in Casa de Palmera weer heerlijk gekookt door de @zonnigekeuken en is Bo vrijdag beland bij een supermooi hotel met Linda en Madeleine. De meiden begonnen het weekend goed bij Madero, er was namelijk een leuke poolparty.

Student van de week bij Dolfijn FM
Woensdag was er een huisgenootje van Bo te horen op de radio. Elke week wordt er een student van de week uitgekozen die een leuk verhaal mag vertellen bij Dolfijn FM. De bewoners van het huis luisterde gezamenlijk naar de radio. ’s Avonds was iedereen van Casa de Palmera weer te vinden bij Madero, Freddy Moreira kwam namelijk optreden.

Party bus
De vlog wordt afgesloten met een partybus! De bewoners van palmera wilde graag het weekend goed inluiden en hebben om deze reden een partybus gehuurd via Irie tours. Met deze bus hebben zij 2 uur lang rondgereden op het eiland, erg leuk!!

Veel kijkplezier, ayo!!

Voor meer blog's: Klik hier