Even voorstellen: Charlotte

op

Bon dia!

Even voorstellen:
Mijn naam is Charlotte ten Haave, ik ben 19 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik studeer International Business Management in Amsterdam. Ik woon nu nog in Eemnes, met mijn moeder en zusjes. Maar wanneer ik terugkom vanuit Curaçao zal ik permanent naar Amsterdam verhuizen.
stagecuracaocharlotte1

Achtergrond:
In 2019 heb ik mijn vwo-diploma gehaald en besloot om daarna een tussenjaar te nemen. In deze periode ben ik naar verschillende landen gereisd, waaronder Italië en Griekenland. Helaas brak vlak daarna het Corona virus uit waardoor het reizen stil kwam te liggen…
Maar ik wilde niet stil zitten en ben begonnen te werken in een chocoladewinkeltje met een restaurantje erbij. Daarnaast besloot ik om weer met school te beginnen. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik de kans krijg om veel stages te lopen en buitenland ervaring op te doen.

Op stage naar Curaçao:
Zodoende ben ik nu op Curaçao terecht gekomen  Ik heb ervoor gekozen om op Curaçao stage te gaan lopen omdat het een fantastisch eiland is met prachtige stranden, gezellige mensen en de leukste restaurants! Wanneer je op Curaçao aankomt zal je merken dat je met open armen ontvangen wordt en iedereen super sociaal is. Curaçao was voor mij niet onbekend, ik ben hier al een aantal keer op vakantie geweest en mede hierdoor werd ik
gelijk enthousiast toen de mogelijkheid zich voor deed.

Wat ik ga doen:
Gedurende mijn tijd op Curaçao verblijf ik in het studentenhuis Casa de Palmera samen met ongeveer 20 andere studenten. Ik kan dit enorm aanraden, want je wordt gelijk meegenomen in de groep, je gaat samen leuke dingen doen, je leert heel snel mensen kennen en maakt gelijk nieuwe vrienden! Het Corona virus is ondertussen heel goed onder controle op Curaçao, hierdoor kunnen we gezamenlijk op pad gaan en leuke dingen doen zoals uit eten gaan en dansen bij de happy hours. ;-)

stagecuracaocharlotte2

De gehele zomerperiode, tot en met eind augustus, zal ik stagelopen bij Bo Curaçao. Hier zal ik studenten vanuit Nederland helpen om een leuke stage op Curaçao te vinden, maar denk ook aan bijvoorbeeld huisvesting en vervoer. Daarnaast kan je mij voorbij zien komen in de aankomende vlogs of bij een skype gesprek!

Ik heb enorm veel zin in mijn stageperiode hier op Curaçao en hoop jou eventueel ook snel te zien hier op het eiland of tijdens een Skypegesprek.

Veel liefs,
Charlotte