Vlog 10: Een week met stagiaire Amber

op

In deze vlog neemt Amber jullie mee in haar leven. Tijdens deze week brengt Amber de laatste dagen met Thomas door. Op zaterdag spendeert ze eerst een dag op het strand met haar huisgenoten. Deze dag ligt ze bij Madero, een beachclub bij Mambo Beach. Hier maken de huisgenoten, Thomas en Amber gebruik van een dagpas. Wat betekent een hele dag eten en drinken voor een vaste prijs.

Op dinsdagavond was Amber samen met haar huisgenoten te vinden bij Mr. Poorter, een Bar in Willemstad. Deze avond stond de loting van de huisfeesten op de planning. Alle studentenhuizen op het eiland deden mee aan deze loting. De plaats en datum kon worden geloot. Casa de Iguana trok deze avond Bar P. Een Bar in centrum van Willemstad. 30 april aanstaande staat hier het huisfeest van Iguana op de planning.

Later in de week haalt Amber haar nicht Julia van het vliegveld. Julia komt een week bij Amber op bezoek. Op zondag stond er wat leuks op de planning namelijk; Fuik!. Wat is Fuik nou precies? Fuik is een baai aan de zuid-oost kant van Curacao. Op zondag varen hier verschillende boten heen om gedurende deze dag aan te meren. Een leuke dag op het water!

Voor meer vlogs klik hier