Vlog 9: Een week met stagiaire Bo

op

In deze vlog geeft Bo jullie weer een kijkje in haar leven op Curaçao. Zo heeft ze weer verschillende activiteiten ondernomen, van een safaritour bij de struisvogels tot een bezoekje aan de Aloë Vera plantage.

Aloë Vera plantage & Ostrich farm
Bo vindt het leuk om verschillende plekjes te ontdekken op het eiland. Om deze reden heeft zij op vrijdag een bezoekje gebracht aan de Aloë Vera plantage, deze is een van de grootste van de wereld. Hier kun je door de Aloë vera planten wandelen en zien hoe het verwerkingsproces te werk gaat. Helaas regende het, maar dat mocht de pret niet drukken:)

Vlakbij de Aloë Vera plantage bevindt zich de Ostrich farm, een klein stukje afrika op Curaçao. Hier heeft Bo een Safari tour gedaan door het leefgebied van de struisvogels. De gids vertelde leuke feitjes over de struisvogels en aan het einde van de tour mocht iedereen zelf de struisvogels voeren, erg grappig!

Chillen & happy hour op Jan Thiel beach
Zaterdag lag Bo al vroeg op het strand en heeft ze geluncht bij Koko’s, een leuke spot op Jan Thiel beach. Verder is ze met Linda op avontuur gegaan aan de overkant van het strand. Hier loop je een stuk over de kiezels en kom je uit bij een klein strandje, waar je uitzicht hebt over de kustlijn van Jan Thiel beach.

‘S avonds was het weer tijd voor een happy hour! Op zaterdag is het Zanzidag dus hier waren de bewoners van Palmera uiteraard aanwezig. Om 17:00 werd de eerste bucket Brasa gehaald en speelde een lokale band tot in de late uurtjes.

Snorkelen met schildpadden
Zondag is Bo naar Westpunt geweest met een paar huisgenoten. Ze heeft gesnorkeld met schildpadden bij Playa Grandi. Bij dit strand zijn altijd veel schildpadden te vinden. Dit keer had Bo geluk, want er waren meer schildpadden dan normaal, wat zorgde voor een bijzondere ervaring! Verder hebben ze deze dag de grote knip bezocht, een erg mooi strand vlakbij Playa Grandi. De koelbox was gevuld met allemaal lekkere dingen dus een picknick vond plaats.

Huisfeestje
Dinsdag vond de loting van huisfeestjes plaats bij Mr.Porter. Er zijn 11 studentenhuizen uitgekozen die een feest mogen geven bij een feestlocatie op Curaçao. Casa de Palmera heeft Wet & Wild als locatie gekregen en hier mogen zij een geweldig feest geven op dinsdag 12 april, de voorbereidingen kunnen beginnen!

Vriendinnen op bezoek
Tot slot zijn de vriendinnen van Bo vanuit Nederland overgevlogen om haar te bezoeken. De eerste avond zijn ze gelijk gezamenlijk uitgegaan bij Bar P en de volgende dag lekker naar het strand gegaan. ‘S avonds hebben de meiden gegeten bij Hemingway, op Mambo beach. Daarna was het tijd voor Cabana, erg gezellig!

Donderdag heeft Bo haar vriendinnen meegenomen naar Playa Porto Marie, het strand waar varkens op het strand chillen. Helaas waren de varken niet aanwezig, maar hebben zij heerlijk genoten van het mooie strand en cocktails gedronken onder het genot van een zonsondergang. ‘S avonds zijn de meiden naar Willemstad geweest en hebben zij een heerlijk diner gehad bij de Gouverneur.

De komende dagen zal Bo haar vriendinnen nog naar meer mooie plekjes meenemen, welke te zien zullen zijn in de volgende vlog!

Veel kijkplezier

Ayo!

Voor meer video's: Klik hier