Even voorstellen: Elle!

op

Hi,

Mijn naam is Elle Verhoeven, 21 jaar oud en ik ben woonachtig in Mierlo, een klein dorpje in Brabant. Ik studeer Human Resource Management aan Fontys Hogeschool in Eindhoven en ik ben de komende 20 weken de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao!

Ik heb altijd al de ambitie gehad om vanuit mijn studie naar het buitenland te gaan. Vanuit mijn mbo-opleiding is dit er helaas niet van gekomen, maar tijdens mijn huidige opleiding heb ik nogmaals de kans gekregen om te vertrekken naar het buitenland. Deze kans heb ik toen ook met beide handen aangepakt en ik ben gaan zoeken naar een leuke vacature voor mijn stage van 5 maanden.

Tijdens mijn zoektocht naar een stageplek kwam ik terecht bij Bo Curaçao. Ik heb toen direct contact met hen opgenomen en gesolliciteerd als stagiaire van Bo Curaçao. Voor de periode van februari tot en met juni. Na een tijdje kreeg ik te horen dat ik was aangenomen en mijn avontuur kon beginnen! Ik ben allerlei informatie gaan verzamelen over stage lopen op Curaçao. En samen met Bo Curaçao heb ik alles geregeld, van het huren van een kamer en auto tot aan het regelen van een stagevergunning.

Vooral de laatste weken voordat ik echt vertrok naar Curaçao gingen ontzettend snel voorbij. Ik was in de laatste weken druk bezig met alle laatste voorbereidingen. Afscheid nemen van familie en vrienden en daarbij was ik nog bezig met het afronden van mijn minor. Op woensdag 7 februari was het dan zover, ik vloog naar Curaçao. Na een vliegreis van ongeveer 9 uur werd ik op Hato hartelijk ontvangen door Bo Curaçao en naar mijn huisvesting gebracht. De eerste paar dagen op Curaçao waren erg wennen. 30 graden warmer, 5 uur tijdsverschil, met ongeveer 40 mensen in een huis en een heel andere verkeerssituatie. Maar na ongeveer 3-4 dagen had ik helemaal mijn draai gevonden hier en was ik klaar voor mijn eerste stagedag. Ook deze eerste stagedag beviel erg goed. Ik heb nu al veel geleerd en ik kijk erg uit naar de komende 20 weken!

Het eiland is ook super, ik kan nu al iedereen aanraden om een stage te zoeken op Curaçao! Het is een prachtig eiland met mooie stranden, fijne temperaturen, de mensen zijn ontzettend vriendelijk en natuurlijk is er altijd wel ergens een gezellig feestje! Wat ik tijdens mijn stage bij Bo Curaçao ga doen zijn intakegesprekken met nieuwe studenten voeren, vanuit deze gesprekken ga ik een profiel opstellen en een perfecte match maken tussen student en organisatie. Verder zal ik onder andere kennismakingsgesprekken voeren en nieuwe studenten ophalen op het vliegveld en brengen naar hun huisvesting. Kortom: een hele afwisselende en uitdagende stage met erg veel klantcontact. Naast mijn dagelijkse werkzaamheden ga ik ook een vlog bijhouden. Deze vlogs komen regelmatig online op het YouTube kanaal van Bo Curaçao!

Meer lezen over Elle haar ervaring, hoe ging het met haar na 3 weken.

Elle

bonbini-elle