Vlog 2: EK voetbal kijken

op

In deze tweede vlog neemt onze stagiaire Charlotte jullie mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Zo gaan de studenten uiteten, het ek voetbal kijken, naar de happy hours, maar ook sporten om gezond te blijven.

In deze vlog neemt onze stagiaire Charlotte jullie weer mee op pad!

Huisgenote jarig en uiteten:
Om te beginnen gingen de studenten uiteten bij restaurant Brakkeput Mei Mei om de verjaardag te vieren van huisgenote Celesta. Veel van de studenten uit Casa de Palmera waren hier nog nooit geweest, maar iedereen was erg enthousiast! Er was namelijk een saladebar waar je een heerlijk voorgerecht kon samen stellen met wat je maar lekker vond zoals tonijnsalade en pastasalade.

Happy hour:
Natuurlijk werd het weekend weer goed ingeluid bij het happy hour van Madero Ocean Club, dit is en blijft wel echt favoriet onder de studenten! Er is namelijk altijd leuke muziek, lekkere drankjes en veel gezelligheid met alle studenten op het eiland. Wat voor de studenten ook heel prettig is is dat alles tegenwoordig Covid-free is, want iedereen heeft of een vaccinatiebewijs of een negatieve test, er mag dan ook weer volop gedanst worden.

EK- voetbal:
Het Europees Kampioenschap voetbal is natuurlijk ook weer van start gegaan. Bij Cabana Beach is de sfeer ontzettend leuk, want er is een hele arena gebouwd. De gasten kunnen de wedstrijd kijken op tribunes met een groot scherm. De sfeer is heel bijzonder en voor vele de leukste ervaring op het eiland tot nu toe! Na het winnen van de wedstrijd werd er ook goed feest gevierd.

Uiteten:
Verder zijn er een aantal studenten lekkere sushi gaan eten bij chopstix, waar ze hele lekkere en bijzondere sushi smaken hebben. Ook is Charlotte samen met 3 vrienden langs gegaan bij restaurant Mundo Bizarro, hier was een live band aan het optreden omdat een vriend van Charlotte en eigenaar van het restaurant Wim jarig was.

Sporten:
Als laatste deze week is Charlotte gaan sporten bij sportschool Forza samen met goede vriend Diomar, want tussen alle leuke feestjes door moeten de studenten natuurlijk ook fit blijven!

Bekijk hier de vlog!

Aanstaande donderdag komt er weer een nieuwe vlog online, wil je in de tussentijd andere vlogs bekijken ga dan naar Charlotte haar eerste vlog. Hopelijk weer tot dan!