Afscheidsblog Iris

op

Afscheidsblog Iris

Midden in het begin van een nieuw avontuur, kwam er abrupt een eind aan mijn stageperiode door het vreselijke Corona virus. Helaas werd ik terug gehaald door mijn opleiding en moest ik terug naar Nederland. Dit vond ik erg jammer, aangezien ik het erg naar mijn zin had op Curaçao.

Curaçao
Ik voelde mij erg op mijn gemak op dit mooie eiland. Bijkomend had ik een leuke stage en gezellige huisgenoten om het land mee te ontdekken. Net toen er veel uitdagende dingen op de planning stonden, kreeg ik een telefoontje van mijn opleiding dat ik naar huis moest gaan. Dit vond ik uiteraard erg jammer. Na afscheid te hebben genomen van mijn stage, een laatste dag strand en een vlucht van 11 uur, kwam ik weer in Nederland aan. Dit was behoorlijk wennen. Van 30 graden en zonnig weer, kwam ik terecht in 6 graden en regen.

Huidige situatie
Momenteel maak ik mijn scriptie af en voer ik stage werkzaamheden uit vanuit Nederland, om zo mijn studie hopelijk af te kunnen ronden. Vanuit huis voer ik werkzaamheden uit voor de marketing afdeling van Bo Curaçao en werk ik aan mijn scriptie over de “reis van de klant”.

Terugblik
Wat mijn stage tijd op Curaçao zo leuk maakte, waren mijn uitdagende stage zelf, de leuke mensen om je heen, de goede sfeer op het eiland en de mooie natuur die op Curaçao te vinden is. Denk aan zwemmen met schildpadden, de Christoffelberg op klimmen, de mooie stranden, de happy hours en de huis BBQ.

Bijkomend heb ik mijzelf ook op persoonlijk vlak ontwikkelt omdat ik in een hele andere wereld terecht kwam.

Uiteraard heeft helaas iedereen, bedrijf/student/werkgever/werknemer/ZZP’er et cetera, last van deze situatie. Ik wens iedereen heel veel sterkte en een sprankel positiviteit in deze rare tijd toe!

Stay safe, Iris

irisafscheid

Meer lezen van stagiaire Iris?