Even voorstellen: Steffie

op

Bon dia!

Mijn naam is Steffie, ik loop sinds 1,5 maand stage bij Bo Curaçao en heb het nu al erg naar mijn zin. In de zomer van 2018 ben ik werkzaam geweest in een van de vele horecazaken van Curaçao en het leven op dit eiland is mij zo goed bevallen dat ik heb besloten om terug te keren voor stage.

Ik zit momenteel in het 3e leerjaar van de studie HRM op de Fontys hogeschool in Eindhoven; Brabant dus, dit zul je ongetwijfeld terug horen in de vlogs die ik de komende tijd zal plaatsen op het YouTube kanaal van BoCuraçao. Voordat ik begon aan mijn studie op de Fontys heb ik de studie Leisure and Hospitality management afgerond op de Rooi Pannen in Eindhoven. Ook bij deze studie koos ik voor een stage in het buitenland en heb zodoende 4 maanden in het mooie Lanzarote gezeten. Hoewel dit ook voor mij erg spannend was heb ik geen moment spijt gehad dat ik deze stap heb gezet, je maakt een enorme stap naar zelfstandigheid en bent ook zeker een prachtige ervaring rijker.
steffie-foto-blog-1

Ook daarom was mijn keus om naar Curaçao te gaan snel gemaakt. Natuurlijk is het regelen van alles iets waartegen iedere student opkijkt en daarom is een bedrijf als BoCuraçao ideaal. Het scheelt veel tijd en werk en bovendien heb je de zekerheid over dingen zoals je auto, huisvesting en stage.
Naast mijn studie werk ik in Nederland al bijna 6 jaar in een groot sporthotel als medewerker bediening. Ondanks dat ik het hier altijd erg naar mijn zin heb gehad, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Daar kwam de mogelijkheid tot een stage bij BoCuraçao precies op het juiste moment. Ik kijk er erg naar uit om mijzelf te ontwikkelen op het praktijkgebied van HR en ben er zeker van dat dit een onvergetelijke ervaring wordt met veel nieuwe vrienden.

Wil je meer van mijn stage avontuur zien, kijk dan ook naar mijn vlogs!

steffie-foto-blog-2