Blogs

op

In deze vlog geeft Amber jullie weer een kijkje in haar leven op Curaçao! Zo gaat ze een avondje beach tennissen met haar huis, laat ze zien hoe het er op de werkvloer en toe gaat en neemt ze jullie mee tijdens een heerlijk diner bij Mood Beach!

op

In deze vlog neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op Curacao. Zo heeft ze haar vriendinnen meegenomen naar de leukste plekjes van Curacao en is ze samen met haar huisgenoten naar Fuik geweest.Verder heeft Bo een partybus gehuurd met het huis.

op

In deze vlog neemt Amber jullie mee in haar leven. Tijdens deze week brengt Amber de laatste dagen met Thomas door. Op zaterdag spendeert ze eerst een dag op het strand met haar huisgenoten. Deze dag ligt ze bij Madero, een beachclub bij Mambo Beach. Hier maken de huisgenoten, Thomas en Amber gebruik van een dagpas. Wat betekent een hele dag eten en drinken voor een vaste prijs.

op

In deze Q&A beantwoorden onze stagiaires en een student uit Casa de Iguana, de meest gestelde vragen (van onze volgers) hoe het is om te leven als student op Curaçao.