Blog: Jouw mentor op Curacao

op

Wat een avontuur ben jij aangegaan, stage lopen op Curaçao! Het is een prachtig eiland waar je de tijd van je leven zult hebben. Natuurlijk kan het ook wat spannend zijn. Je bent aan de andere kant van de wereld en hier moet jij je weg maar zien te vinden. Je maakt kennis met nieuwe mensen en een nieuwe cultuur. Je kunt hierbij tegen moeilijke situaties aanlopen. Misschien ben je onzeker, vind je het lastig om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen, hebt last van heimwee of misschien heb je al iets heftigs meegemaakt. Waar kan je dan terecht? Dan ben je bij Marijke ten Brink bij het goede adres. Zij kan jouw mentor zijn voor op het eiland. Je kan bij haar terecht voor tips, advies en vragen maar ook de struggels en uitdagingen die je tegenkomt tijdens je verblijf op Curaçao.

Het kan heel goed zijn dat jij je tijdens je verblijf op het eiland onzeker, onveilig of angstig voelt. Het kan dan fijn zijn om met iemand hierover te praten.

Uit ervaring weet Marijke dat het fijn is om dit soort dingen te bespreken met een onafhankelijk iemand. Dit blijkt dan ook uit haar ervaringen.
Nikki, die het lastig had tijdens haar stageperiode op het eiland, heeft een tijdje geleden ook bij Marijke aangeklopt: “Tijdens mijn verblijf op Curaçao heb ik begeleiding gekregen van Marijke. Dit gaf mij een veilig gevoel. Het gaf een gevoel van vertrouwen dat er iemand is waar ik alles mee kon bespreken, want je zit toch aan de andere kant van de wereld.”

Het pakket:
• Telefonische bereikbaarheid 6 dagen per week geurende volledige stageperiode* voor student, ouder & school.
• 6x 1 op 1 gesprek
• Online kennismaking vooraf
• Tips & weetjes over het eiland
Prijs: 350eu incl. BTW
*Ook mogelijk om in gedeeltes te betalen.

marijketenbrink