Vlogs stagiaires

op

In deze vlog neemt Amber jullie mee in haar leven op het eiland. Gedurende deze week heeft ze verschillende dingen gedaan, van het beklimmen van de Christoffelberg tot het kanoën met een glazen bodem.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Deze week waren haar moeder en zusje op bezoek, was het kerst en stegen helaas de corona besmettingen na een lange tijd weer op het eiland, dus ook in de studentenhuizen…

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Vorige week was haar vader op bezoek. Deze week werd bracht zij daarom veel tijd door met haar huisgenoten. Ook moesten er aardig wat feestjes worden ingehaald. De welbekende happy hours, themafeestjes, een busfeestje, een bootfeestje en tot slot een optreden van Maan!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment is zij alweer een maand op het eiland en voelt zij zich helemaal thuis. Deze week is er af en toe een etentje, soms een avondje rustig aan, maar ook deze week gaan de studenten weer fanatiek sporten. In het weekend was het tijd voor een nieuw themafeest: de foute party, ook vond zondagavond de eerste happy hour plaats op het strand van Mambo Beach.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie mee in een van haar eerste weken stage op Curaçao. Deze week stonden er voor haar wat etentjes en veel feestjes op de planning!