op

Mijn to-do list begint redelijk aan zijn einde te komen, veel dingen die ik heb gedaan en bezocht tijdens mijn stage op Curaçao. Toch stond er nog een ding op wat ik heel graag wilde doen voordat ik terug ga naar Nederland, namelijk een quadtour. Na een paar vriendinnen enthousiast te hebben gemaakt, had ik ze zover gekregen om mee te gaan. Maar ja, met welk bedrijf ga je dan zo’n tour doen?

op

Wat is er allemaal te doen op Curaçao? Best een belangrijke vraag wanneer je stage gaat lopen op het eiland. Want naast jouw rol als stagiair(e), wil je in je vrije tijd natuurlijk ook het eiland verkennen. De afgelopen tijd hebben wij een rijke collectie blogs geschreven over evenementen en bezienswaardigheden welke je niet mag missen. Lees gauw verder over de door ons aangeraden top 10 highlights op Curaçao!

op

Als jij stage loopt op Curaçao is de quad tour een belevenis die wij je kunnen aanraden. Sterker nog, de quad tour is een ervaring die je eigenlijk niet mag missen. Tijdens jouw stage op Curaçao ben je natuurlijk veel te vinden op een van de mooie stranden, maar er zijn nog veel meer mooie plekjes op het eiland. Je kunt zelf op pad gaan om een boel mooie plaatsen op het eiland te ontdekken, maar met een quad tour kom je op plekken die je zelf nooit had gevonden.

op

Wil jij een unieke ervaring tijdens jouw stage op Curaçao? Voor ongeveer 450 gulden per vlucht (maximaal 3 personen) kan je Curaçao op een hele speciale manier bekijken. Normaal gesproken ga je met de auto of scooter langs alle mooie plekjes, maar met Fly over Curaçao ga je met een 4 persoonsvliegtuigje (dit is dus inclusief de piloot) langs alle mooie plekjes van Curaçao.

op

Welke festivals en strandfeesten mag je niet missen tijdens jouw stage op Curaçao? Op Curaçao zijn er uiteraard verschillende en zelfs wekelijkse festivals en strandfeesten waar je bij moet zijn tijdens jouw verblijf op het zonnig eiland. Hieronder vind je onze top tien!