op

Daar is ie dan, mijn allerlaatste blog. Mijn stage zit erop en mijn avontuur op Curaçao ook bijna. Over 2,5 week ben ik weer thuis in Nijmegen. Raar, heel raar. Met gemengde gevoelens ga ik weer terug naar huis. Natuurlijk zin om alle lieve mensen te zien die ik gemist heb. Maar ook met een verdrietig gevoel, want de tijd die ik de afgelopen maanden beleefd heb ga ik nooit meer meemaken.

op

Een hele goedemiddag,
JEP! Daar ben ik (al)weer! Deze keer netjes op tijd, zonder een maand tussen mijn vorige blog. Zo zie je maar, ben helemaal ingeburgerd hier. Alles op z’n tijd.. Helaas voor jullie, maar nog meer helaas voor mezelf zal dit mijn één na laatste blog zijn.

op

Bon Dia!

Vorige week was het weer tijd voor bezoek voor mij. Dit keer kwamen mijn moeder en haar beste vriendin bij mij op bezoek. Na wat traantjes van blijdschap op het vliegtuig was het tijd voor het nieuwe avontuur voor hun. Leuk om nieuwe mensen het eiland te laten zien. Hierdoor ga ik het eiland eigenlijk zelf ook weer meer waarderen.

op

Hallo allemaal !

Daar was ik weer! Dit keer weer met nieuwe avonturen!  De afgelopen week heb ik bezoek gehad van mijn beste vriendinnetje uit Nederland. Doordat ik haar natuurlijk het hele eiland wou laten zien, heb ik zelf ook weer nieuwe dingen van het eiland gezien. Behalve elk weekend feesten en op het strand liggen hebben we dit weekend ook best wat dingen ondernomen.

op

Goedemiddag, daar was ik alweer! Ik zal deze blog hervatten waar ik de vorige keer gebleven was. Ik moet even diep in mijn geheugen graven, want ik heb in die 2 weken weer zoveel leuke dingen meegemaakt.

op

Bon Tardi! Jaja… nu twee weken verder en de taal begin ik ook al een beetje te leren. Goedemiddag betekent het overigens! Het voelt voor mij alsof ik mijn vorige blog gisteren nog schreef. De bekende uitspraak ‘Time flies when you’re having fun’ is zeker van toepassing hier op Curaçao. Wat een ‘fun’ heb ik hier op het eiland. Naast het stage lopen heb ik toch elke dag weer het gevoel dat ik op vakantie ben.