Ons vacature overzicht

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Wij zoeken een enthousiaste, assertieve en commerciële persoonlijkheid. Ben jij een initiatiefrijke student met een zelfstandige instelling, geïnteresseerd in het toepassen van social media marketingstrategieën voor het behouden van bestaande klanten en het uitbreiden van het klantenbestand? Heb jij een hands-on mentaliteit en een creatief brein dat kan inspelen op de dynamische wereld van ondernemerschap en ontwikkeling? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Type: Meeloopstage of afstudeerstage Geplaatst op:

Interesse in een brede rol waarin jij veel afwisseling en verantwoordelijkheid krijgt? Verdiep je dan nu in deze vacature bij een luxe outdoor winkel die klanten bedient in het hogere segment. Wanneer klantencontact en klantbeleving jouw passie is, lees dan gauw verder!

Type: Meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Zoek jij een veelzijdige stage bij een jong bedrijf die zich bezighoudt met het aanbieden gezonde voeding op Curaçao? Waar ze zich onderscheiden door hun persoonlijke aanpak, excellente service en goede kwaliteit op de Curaçaose markt. En waar er naast marketing taken de mogelijkheid is om ander facetten binnen de operationele gang van zaken te leren, zoals sales, business development en operations management. Dan is deze stageplek wellicht geschikt voor jou!

Type: Meeloopstage en afstudeerstage Geplaatst op:

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met een commerciële instelling. Heb je affiniteit met auto's? Ben je op zoek naar een gevarieerde stage met werkzaamheden met betrekking tot de social media, communicatie met de klant en administratieve taken (o.a. contracten opstellen)? Ben je zelfstandig en beschik je over een rijbewijs? Dan past deze stage perfect bij jou!