Ons vacature overzicht

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Houdt jij van aanpakken en een gezellig team in de horeca sector? Dan is dit iets voor jou. Je bent een klantvriendelijke stagiair die weet hoe je klanten een goede ervaring kan bieden. Het bedrijf bevindt zich op een historische locatie, waardoor er een goede afwisseling is van lokale bewoners en toeristen. Daarnaast ben je een echte team-player en wordt je goed begeleid tijdens je stageperiode.

Type: Meeloopstage en afstudeerstage Geplaatst op:

We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met een commerciële instelling. Heb je affiniteit met auto's? Ben je op zoek naar een gevarieerde stage met werkzaamheden met betrekking tot de social media, communicatie met de klant en administratieve taken (o.a. contracten opstellen)? Ben je zelfstandig en beschik je over een rijbewijs? Dan past deze stage perfect bij jou!

Type: Meeloopstage en/of afstudeerstage Geplaatst op:

Ben jij een betrokken, communicatief sterke student en heb jij een liefde voor de hospitality wereld? Dan zit je bij dit bedrijf op de goede plek. Dit bedrijf verhuurt woningen van eigenaren of investeerders die voornamelijk in het buitenland wonen. Je komt terecht in een informeel en gezellig team waar je veel kunt leren over het reilen en zeilen binnen de hospitality.