Stage vacature 85: Duikschool op Curaçao zoekt commerciële stagiaire

Type: meeloop- of afstudeerstage Geplaatst op:

Label Omschrijving
Vacature nr. 85
Periode flexibel
Lengte Minimaal 3 maanden
Studierichting Mbo- en hbo Commerciële Economie, Marketing of soortgelijke studie
Soort stage Meeloop- of afstudeerstage
Aantal uren 32- 40 uur per week
Stagevergoeding 350 ANG.
Bijzonderheden Mogelijkheid tot behalen van diverse duikopleidingen

Ben jij een commerciële student op zoek naar een stage? Waarom dan niet op Curaçao?! Wij hebben een leuke stageplek beschikbaar voor een marketing stagiaire met affiniteit met duiken. Interesse? Lees dan snel verder!

Het stagebedrijf is een duikschool dat gevestigd is op een waanzinnige locatie op Curaçao. Je bent continu in contact met mensen en hebt uitzicht op het strand en de zee. Wil jij elke dag naar een unieke stage locatie en verschillende duikopleidingen behalen? Kijk dan of onderstaande werkzaamheden bij jou passen.

Werkzaamheden:

• perfectioneren en onderhouden van social media en website;
• wekelijkse event planning voor vereniging;
• marketingactiviteiten en events;
• verantwoordelijk voor inkoopstore;
• duiken;
• draaien van winkel.

Naast deze activiteiten zal je ook de dagelijkse activiteiten uitvoeren zoals gasten informeren, verkoop en planning van cursussen. Tijdens je stage krijg je de gelegenheid om op kosten van jouw stagebedrijf diverse duikopleidingen te behalen.

Functie eisen:

Voor deze vacature zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die geen acht tot vijf mentaliteit heeft. Je bent representatief, klantgericht en enthousiast. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je zelfstandig en pro-actief te werk gaat.

Ga naar onze contactpagina en neem contact met ons op indien je wil solliciteren op deze vacature. Heb je liever een stage op maat, stuur ons dan een bericht voor de mogelijkheden.